E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δολοφονία αστυνομικών ΔΙΑΣ στο Ρέντη: «Είδα το δράστη καθαρά»

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ένας από τους μάρτυρες της υπόθεσης αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορουμένου Γιάννη Σαββίδη το δράστη της διπλής δολοφονίας των αστυνομικών ΔΙΑΣ, στη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011.


«Είδα το δράστη καθαρά», κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αστυνομικός Νικόλαος Μητρόπουλος που ήταν παρών στη δολοφονία των συναδέλφων του, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Ο μάρτυρας στην κατάθεσή του είπε πως είδε τον κατηγορούμενο από απόσταση δύο μέτρων να βγαίνει από το τζιπ που καταδίωκαν.

«Όλα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα. Ο κύριος Σαββίδης είχε κατέβει και είχε βγει από τη δεξιά πλευρά από το αυτοκίνητο. Εγώ είχα καλύτερη οπτική. Το συγκεκριμένο άτομο είδα να ρίχνει τη δεύτερη ριπή», τόνισε, διευκρινίζοντας ότι δεν είδε ποιος «έριξε την πρώτη ριπή».

Ο αστυνομικός μάλιστα εμφανίστηκε πεπεισμένος στην κατάθεσή του ότι συνεργοί των δραστών είχαν φροντίσει να αποκλείσουν το δρόμο, όπου έγινε η συμπλοκή οδηγώντας έτσι τους αστυνομικούς σε ενέδρα θανάτου.

Μία ακόμη αστυνομικός, η Άννα Κοκκίδου, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι σκοπός των δραστών ήταν «να μας εξοντώσουν, να μας αποτελειώσουν», ενώ, όπως ανέφερε, όσοι αστυνομικοί σώθηκαν εκείνη τη νύχτα σώθηκαν από τύχη.

http://www.newsbomb.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger