E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωστος ηθοποιος πηρε την 3 μηνων κορη του σε… παρτι του Playboy! [φωτο]

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012



Δεν είσαι ποτέ πολύ νέος για να παρτάρεις στο Χόλιγουντ λένε οι ντόπιοι, και μάλλον αυτό σκέφτηκε κι ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος προκειμένου να μην χάσει το πάρτι στην έπαυλη του Playboy για το Halloween, αποφάσισε – ως υπεύθυνος γονιός – να πάρει μαζί και την τριών μηνών κόρη του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ.com, ο 57χρονος Κέλσι Γκράμερ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Frasier», έμεινε στο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χορεύοντας και πίνοντας σαν να μην υπάρχει αύριο, ενώ η κόρη του, Φέιθ (κεντρική φωτό), κοιμόταν λίγο παραπέρα στο πορτ μπεμπέ.
Αν και ο ίδιος θεώρησε μάλλον ότι είναι πολύ cool μπαμπάς με την κίνησή του, οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό του και τον κοιτούσαν με μισό μάτι. Μάλιστα, ένα από τα «κουνελάκια» του Playboy που βρισκόταν στο πάρτι έγραψε στο twitter της: «Γιατί στο διάολο ο Κέλσι Γκράμερ έχει φέρει ένα νεογέννητο μωρό στο πάρτι στην έπαυλη;

Τελικά, μάλλον οι αντιδράσεις τον επηρέασαν και μέσω του εκπροσώπου του εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αναγκάστηκε να φέρει τη μικρή Φέιθ στο πάρτι γιατί δεν μπορεί να βρει μια σωστή μπέιμπισιτερ για να τη φυλάει, όταν αυτός και η γυναίκα του Κέιτι θέλουν να βγουν σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Πρόσθεσε ακόμα ότι η μικρή φορούσε ειδικά ακουστικά για να μην την ενοχλεί ο θόρυβος και όλο το βράδυ κοιμήθηκε σαν πουλάκι.



Ο ηθοποιός ντύθηκε βαμπίρ και η γυναίκα του μάγισσα




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger