E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αντεξε μεχρι το «δι ευχων» αλλα η νυφη… βγηκε με τον εξαδελφο!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012



Την ημέρα του γάμου του και της βάπτισης του παιδιού του θα την θυμάται μια ζωή... όχι όμως μόνο για τις όμορφες στιγμές στη διάρκεια της τελετής αλλά και για όσα του συνέβησαν... με την υγεία του.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή. Γαμπρός και νύφη στήθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων όμως προς το τέλος του μυστηρίου όλοι παρατήρησαν πως ο γαμπρός άρχισε να ιδρώνει, και με το ένα του χέρι έπιανε συνεχώς την κοιλιά του.

Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί! Θα πρέπει να σημειωθεί πως η κουμπάρα απουσίαζε από το μυστήριο αφού παρέμενε κλινήρης σπίτι της με οξεία γαστρεντερίτιδα. Την είχε αντικαταστήσει όμως ο σύζυγός της. Με το που τελειώνει ο ιερέας το «μυστήριο» ο γαμπρός.... δίνει τα στέφανα στη νύφη και φεύγει έξω τρέχοντας. Μάλιστα δεν πρόλαβε καν να βγει από την εκκλησία και έκανε εμετό στο εσωτερικό του ναού. Και στη συνέχεια έπιανε την κοιλιά του και έκανε συνεχώς εμετούς στον προαύλιο χώρο. Ήταν φανερό πως είχε προσβληθεί από βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα.

Η νύφη είχε μάθει για το πρόβλημα υγείας του άνδρα της όμως υπέστη σοκ από αυτό που συνέβη. Μάλιστα κάποια στιγμή έβαλε και τα κλάματα. Οι συγγενείς έσπευσαν να κοιτάξουν τι συμβαίνει με τον γαμπρό, όμως το τελετουργικό έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Έπρεπε η νύφη να βγει έξω από την εκκλησία! Τη λύση έδωσε ο συνονόματος εξάδελφός του (από την περιοχή της Εγλυκάδας). Πλησίασε τη νύφη που ήταν σε κατάσταση σοκ και της είπε «μην ανησυχείς θα σε βγάλω εγώ έξω». Και αυτό έγινε. Φυσικά είχε πέσει «σύρμα» να μην ρίξουν και άλλο ρύζι στα κεφάλια της όμορφης νύφης και του εξάδελφου.

Ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια η νύφη μαζί με τους άλλους συγγενείς ξαναμπήκαν στην εκκλησία για να συνεχίσουν με το μυστήριο της βάπτισης του παιδιού. Η βάπτιση έγινε χωρίς τον γαμπρό και πατέρα.

Επτά άτομα είχαν προσβληθεί από τον ιό... μετά από δείπνο!Ο γαμπρός εμφανίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα με αθλητική μάλιστα εμφάνιση στο τραπέζι για τον γάμο και τη βάπτιση. Ήταν «κατάλευκος» αφού κινδύνευσε και με αφυδάτωση από τους πολλούς εμετούς. Βρήκε όμως τη δύναμη να παραστεί στο τραπέζι και να ευχαριστήσει συγγενείς και φίλους που είχαν ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ευτυχισμένου ζευγαριού. Όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν μόνο ο γαμπρός και η κουμπάρα που είχαν προσβληθεί από τον ιό, αλλά... επτά περίπου συγγενείς. Η πεθερά, ο γαμπρός, η κουμπάρα και άλλα τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μεταβεί την Παρασκευή σε ταβέρνα και είχαν δειπνήσει (οικογενειακό τραπέζι) και μάλιστα με κρέατα που είχαν προμηθευτεί από γνωστό κρεοπώλη.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger