E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δειτε σε σεξι φωτος την Σταρ Ελλας που εγινε υπευθυνη δημοσιων σχεσεων της Νικης Βολου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Άλλου είδους ενδιαφέρον αποκτά η Football League μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου ότι προσέλαβε την Σταρ Ελλάς 2004 Βάλια Κακούτη ως υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων.
Τις σπουδές της στο marketing (που έκανε παράλληλα με αυτές σε αισθητική) αποφάσισε να ενεργοποιήσει η Σταρ Ελλάς 2004 Βάλια Κακούτη στα πλαίσια του νέου της ρόλου ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Νίκης Βόλου.
Η απόφοιτος της Κρατικής Σχολής μπαλέτου υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της τελευταίας γενιάς του ελληνικού μόντελινγκ.
Πέρα από την καριέρα της στις πασαρέλες, έχει κάνει ένα πέρασμα από την εκπομπή Backstage που παρουσίαζε με τον Γιώργο Σατζίδη, ενώ επίσης έχει ενεργοποιηθεί και στον επιχειρηματικό χώρο ανοίγοντας ένα σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, την περιοχή όπου μεγάλωσε και γεννήθηκε.
Επίσης έχει απασχολήσει την δημοσιότητα με τις ερωτικές σχέσεις της, μεταξύ των οποίων αυτές με τους Μάνο Πανταζή, Νίκο Βουρλιώτη, Γιώργο Σαμαρά και Νίκο Αλιάγα με πιο πρόσφατη (σύμφωνα με έντονες φήμες) αυτές με τον Κώστα Πηλαδάκη.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger