E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Λιουις Χαμιλτον στην Mercedes. Perez ο αντικαταστατης του.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Τέλος ο Σουμάχερ για την Mercedes GP, στην οποία ανοίγει ένας νέος κύκλος με την παρουσία στην ομάδα του Βρετανού Λιούις Χάμιλτον.

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Χάμιλτον με την Mercedes, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ίδια την γερμανική ομάδα. Ο Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σουμάχερ στο κόκπιτ της Mercedes από την νέα χρονιά ενώ παρτενέρ του στην ομάδα θα παραμείνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Σουμάχερ, είχε αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι το μέλλον του στην ομάδα της Mercedes ήταν δυσοίωνο και είχε ανακοινώσει ότι στις αρχές Οκτωβρίου θα γνωστοποιούσε τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του. Όμως η Mercedes τον πρόλαβε, επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας τους πριν λίγη ώρα και έτσι αυτό που απομένει είναι να μάθουμε αν τελικά ο «Σούμι» θα συνεχίσει ή θα σταματήσει την καριέρα του.

Στο μεταξύ ο αντικαταστάτης του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008, του Λιούις Χάμιλτον στην ομάδα της McLaren θα είναι ο Μεξικάνος Σέρχιο Πέρες, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Sauber.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger