E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζωδια σημερα 28 Σεπτεμβριου 2012

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, για να κερδίσεις στο τέλος αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Κριοί, μπορείτε σήμερα να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική σας ζωή. Οι πρώτοι περάστε μία ευχάριστη και χαλαρωτική Παρασκευή μαζί με τον σύντροφο και την οικογένειά σας και οι δεύτεροι αναζητήστε το άλλο σας μισό στο στενό, φιλικό σας κύκλο. Έχετε πολλές πιθανότητες να το βρείτε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.








Ταύρος
21/4-20/5
Ρίξε σήμερα τους τόνους στις συζητήσεις που θα κάνεις, φίλε Ταύρε, και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ήρεμη συμπεριφορά, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με διαφορετική, πιο θετική ματιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας και αφεθείς στον έρωτα του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και κάνε πιο δραστικές ενέργειες, για να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, πρόσεχε σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ασχολήσου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα της οικογένειας σου και μην αδιαφορείς γι’ αυτούς, όσο κι αν αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Επίσης, αν δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές, καλύτερα είναι να τις αποφύγεις, γιατί μπορεί να προκληθούν απρόοπτα και δυσάρεστα συμβάντα, που θα σου χαλάσουν την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου, που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου μαζί του. Εκδήλωσε με την σειρά σου την αγάπη σου και μην κολλάς σε μικρολεπτομέρειες, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να έχετε το νου σας περισσότερο, γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι κοντά σας το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένους και εσείς να μην το έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.









Καρκίνος
22/6-22/7

Η Σελήνη σήμερα από τους Ιχθείς μέχρι το απόγευμα θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, αγαπητέ Καρκίνε. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, φίλε Καρκίνε, μπορεί να παρεξηγηθούν από το σύντροφό σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.






Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Λέων, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, αν θέλεις να έχεις καλά αποτελέσματα στις προσωπικές σου συναλλαγές και προτίμησε την διπλωματική οδό, για να πετύχεις τα μέγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αισθανθείς ότι υπάρχει κάποια απομόνωση σε σχέση με το σύντροφό σου τη σημερινή ημέρα, φίλε Λέων, και καλό θα ήταν να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τον πλησιάσεις και να δεις τι είναι αυτό που τον προβληματίζει και τον στεναχωρεί. Να θυμάσαι ότι μόνο με ειλικρινή διάλογο πετυχαίνεις τις καλύτερες λύσεις. Αν πλέον η μοναδική σου παρέα είναι ο εαυτός σου, ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και μην εμμένεις στην τελειότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αν είσαι Λέων. Πρόσεξε πολύ τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.








Παρθένος
24/8-22/9

Χρειάζεσαι αρκετή ψυχραιμία σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, και προπάντων να μην αγχώνεσαι, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εξωτερίκευσε τον ρομαντισμό που έχεις, φίλε Παρθένε, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Παρθένοι, ενδώστε στις επίμονες προσκλήσεις ενός ατόμου του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και θα περάσετε ένα απολαυστικό βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορούν να τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, ώστε να νοιώσεις ικανοποίηση. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς σε πολυέξοδες επιθυμίες και δαπάνες.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να κάνεις μία ανασκόπηση στις επιθυμίες σου και να τις προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου, ώστε να καταφέρεις να τις πραγματοποιήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύση και ξανασκέψου τις εναλλακτικές που έχεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να λυθεί κάθε προβληματισμός και μην αφήσεις τα κενά να διογκώνονται μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό και γοητεία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ένα μικρό άγχος είναι αναπόφευκτο σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρος. Πρόσεξε να μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Σκορπιός
23/10-22/11

Η εναλλαγή των γεγονότων της σημερινής ημέρας, αγαπητέ Σκορπιέ, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση και πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και ευπροσάρμοστος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, να κοντρολάρεις όσο περισσότερο μπορείς τις αντιδράσεις σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Σκορπιός. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου. Και αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον στη ζωή σου και όλες οι στεναχώριες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, θα δώσουν τη θέση τους στις συναισθηματικές χαρές που θα έρθουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις όλα με μεγάλη επιτυχία, αν είσαι συγκεντρωμένος και λογικός στη συμπεριφορά σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.







Τοξότης
23/11-21/12

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, φίλε Τοξότη, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάει την διάθεση. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την κατάσταση προς την κατεύθυνση που θέλεις. Αυτή η Παρασκευή είναι μια μέρα, που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αγαπητέ Τοξότη. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσετε τα κοινά σας προβλήματα, ώστε να έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, συνέχισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Το σύμπαν θα φέρει στο διάβα σου το άτομο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1


Αν είσαι Αιγόκερως, η έντονη κοινωνική ζωή θα ανεβάσει σήμερα κατακόρυφα τα έξοδά σου και θα έχει άμεση συνέπεια στην τσέπη σου. Πρόσεξε λοιπόν περισσότερο, για να έχεις και στο μέλλον, και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Ο Ερμής από τον Ζυγό γίνεται σύμμαχός σου, εύνοια που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να κάνεις τώρα τα πολυπόθητα ανοίγματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου. Μία καλή ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και να βρεθείτε κάπου ρομαντικά οι δύο σας. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, μην τα βάφεις μαύρα και μην κλείνεσαι σπίτι σου, γιατί έτσι επιδεινώνεις την κατάστασή σου. Βγες έξω και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για τα καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Οι ιδέες σου αυτήν περίοδο είναι ιδιαίτερα έξυπνες και ευφάνταστες και δίνουν λύσεις σε προβλήματα, που έχουν μείνει εδώ και καιρό στάσιμα.








Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, μην επιτρέψεις τίποτα και κανένα να σε βγάλει σήμερα από την πορεία, που έχεις τόσο επίπονα προγραμματίσει. Ακολούθησε την κρίση σου και πάρε τις αποφάσεις σου, με γνώμονα την λογική σου και όχι τις συμβουλές που σου δίνουν οι οικείοι σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιο είναι το συμφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, που πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα, αν είσαι Υδροχόος. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει. Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, μπορείς να σαγηνεύσεις και να αποπλανήσεις όποιον βάλεις στο μάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.







Ιχθείς
20/2,20/3

υτήν την Παρασκευή θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ιχθύ. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα και έτσι δεν θα αγχωθείς και θα ξεμπερδέψεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα, με αποτέλεσμα να προστατεύεις καλύτερα τα συμφέροντα σου, αλλά και να εξασφαλίζεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικές φορές νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το σύντροφό σου, αγαπητέ Ιχθύ, γι’ αυτό καλό είναι να αλλάξεις στάση και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες, αλλά και την αγάπη σου, ώστε να ξέρει και ο ίδιος πώς είναι πραγματικά η κατάσταση, ώστε να μην φτιάχνει διάφορα αρνητικά σενάρια… Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, προσπάθησε να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν και μετά να αναζητήσεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Με πισωγυρίσματα, κανένας δεν πάει μπροστά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια, που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου και σε λίγο θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.


Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger