E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Porsche Boxster: Το οικογενειακo αυτοκινητο (απιστευτη αγγελια)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Πάντα πίστευα ότι ο όρος του “οικογενειακού αυτοκινήτου” έχει προσδιοριστεί λάθος από τις εταιρίες και απευθύνεται φυσικά σε λάθος αγοραστικό κοινό. Σήμερα, επιτέλους μετά από χρόνια, βρήκα αυτό που χρειαζόμουν για να το εξηγήσω: μια αγγελία αυτοκινήτου. Ο όρος “οικογενειακό αυτοκίνητο” που λες, δε θα έπρεπε να αναφέρεται για τα μοντέλα που αφορούν το κοινό που ‘έχει’ οικογένεια, αλλά για εκείνα που απευθύνονται στο κοινό που ‘θέλει να αποκτήσει’ οικογένεια.
Και ναι, σύμφωνα με το ορισμό μου, μια Porsche Boxter, είναι οικογενειακό αυτοκίνητο, αφού όπως πολύ σωστά αναφέρει ο κάτοχος του μοντέλου της αγγελίας, μπορεί με μεγάλη ευκολία να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια και έναν ανθόσπαρτο βίο με μια πεντάμορφη καλλονή (ο πλεονασμός είναι θεμιτός και ηθελημένος)!
Ο κάτοχος της Boxter λοιπόν, έπιασε με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο του μεγάλα όνειρα, να αποκτήσει μια Porsche, αλλά και μέσω αυτής, μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ε όχι πες μου, δεν είναι αυτός ο ορισμός του “οικογενειακού αυτοκινήτου”

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR

Porsche Boxster ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ '98 - € 7.999

Νούμερο αγγελίας: 2773377

Τιμή:
€ 7.999
Κατηγορία:
Αυτοκίνητο - Κάμπριο/Roadster
Χιλιόμετρα:
147.000 χμ
Κυβικά:
2.500 cc
Λίτρα/100χμ:
11 (Εντός)/9 (Εκτός)/10 (Μικτό)
Ίπποι:
204 bhp
Χρονολογία 
1 / 1998
Πινακίδα:
Ζυγό
Χρώμα:
Ασημί (Μεταλλικό)
Σασμάν:
Χειροκίνητο
Κίνηση:
Πισωκίνητο (RWD)
Καύσιμο:
Βενζίνη
Πόρτες:
3
Τελευταία αλλαγή:
4 ώρες
Εμφανίσεις αγγελίας:
44291
Σύνδεσμος:
www.car.gr/2773377
Τηλέφωνο:
6947867477

Ιδιαιτερότητες

Ατρακάριστο, Ανταλλαγή με Car δεκτή, Airbag 2, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service, Ζαντες 17", Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, Xenon φώτα, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Δερμάτινα Καθίσματα, Cruise Control, Αισθητήρας Βροχής, Ηλεκτρικά Καθίσματα, CD Player, Υπολογιστής Ταξιδιού, Ράδιοκασετ/νο

Περιγραφή

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ PORSCHE ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ (ΡΙΓΟΣ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ-ΔΕΟΣ). ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ TΗN ΠΗΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ 'ΑΓΙΑΣΕΙΣ' ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ . ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAR. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ''ΓΑΤΑΚΙΑ'' ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 'ΧΡΥΣΑΦΙ' . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΕΓΩ.. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ 'ΧΑΦΤΑΛΕΥΡΗ' ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ. #ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ# ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ "ΦΑΕΙ" ΧΙΟΝΙΑ-ΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΤΙΣ 141000χμ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΟΥ-ΑΝΤΛΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ-Α/C ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ-ΜΠΟΥΖΙ-ΦΙΛΤΡΑ,OI ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΔΕΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΛΟΓΩ 10 ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ 50% ΚΑΙ ΑΠΟ 13300€ ΕΙΝΑΙ 6650€. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΟΣΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙΕΙ. Π.Χ ΠΑΣ ΜΕ 12Ο ? ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΚΡΑΣΑΚΙ. ΠΑΣ ΜΕ 200+ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ PORSCHE ? Ε ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ COCA COLA ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ KAI AΠΟ ΑΞΙΑ 88000€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 8000€ . ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ-ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΡΑΜΙΔΟΜΠΟΡΔΟΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Η ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ...... Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SMS ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ (ΚΟΙΝΩΣ,ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ). ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ : 'ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ'. Ε ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ. ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
" Η ΝΥΦΗ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ " .-

Porsche Boxster: Το οικογενειακό αυτοκίνητο - AutoBlog.gr 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger