E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

η παπαδια εδινε βιαγκρα στους εραστες της,γιατι ηθελε σεξ τρεις ημερησιως

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012



Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ζωή της παπαδιάς….
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 43χρονη, με τον δράστη διατηρούσε δεσμό επειδή «είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις» και επίσης ισχυρίστηκε ότι επειδή ήθελε ερωτική επαφή τουλάχιστον τρείς φορές την μέρα έδινε στους εραστές της viagra για να ανταπεξέλθουν»!!!
Βίος και πολιτεία η ζωή της πρεσβυτέρας, η οποία χθες πήγε να απολογηθεί φορώντας μαύρα ρούχα και κόκκινο σουτιέν, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Η παπαδιά είχε «μαγέψει» όπως όλα δείχνουν τον εραστή της και κατ’ ομολογία του δολοφόνο. Έκανε ότι του έλεγε τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος και από την δίψα και των δύο για σεξ.
Χαρακτηριστικό της εξάρτησης που είχε ο 41χρονος από την παπαδιά αλλά και του πόσο πανούργα ήταν η ίδια, ήταν ο τρόπος σύλληψης του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ομολογία της παπαδιάς οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του πει να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν από την Ηλεία.
Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41χρονος χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό(αν και γνώριζε ότι η παπαδιά ήταν στην αστυνομία για κατάθεση) έφυγε από το σημείο που βρισκόταν και σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί βέβαια τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
ΠΗΓΗ: patrisnews
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger