E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τεραστια χασισοφυτεια φυτρωσε μονη της!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η φύση δημιούργησε μόνη της στην αγροτική περιοχή της Αρίσβης στη Ροδόπη, αυτό που θα ήταν δύσκολο για το ανθρώπινο χέρι: μια τεραστίων διαστάσεων χασισοφυτεία που αποτελούνταν από 2.300 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην περιοχή, έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν την έκταση της αυτοφυούς φυτείας και το πλήθος των χασισόδεντρων, που είχαν ύψος από μισό ως τρία μέτρα! Ίχνη ανθρώπινης παρουσίας δεν βρέθηκαν και κανείς δεν είχε τρυγήσει τα αυτοφυή δενδρύλλια που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικών από τέσσερις διαφορετικές υπηρεσίες οι οποίοι… κοψομεσιάστηκαν ώσπου να τα καταφέρουν!


*** Aλλη μια «ορφανή» χασισοφυτεία από 35 δενδρύλλια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρικάλων μέσα σε μια αποψιλωμένη δασική έκταση έξω από την πόλη! Παρά την πολυήμερη παρακολούθηση, κανείς δεν πήγε φροντίσει τα χασισόδεντρα που βρίσκονταν σε κατάσταση αποξήρανσης κι αυτό έδειχνε ότι οι καλλιεργητές τα είχαν εγκαταλείψει. Έτσι, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών συνεχίζονται.




 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger