E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Oργιο σε Ferrari κατεληξε σε τραγωδια

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012


Ανέσυραν νεκρό –και γυμνό- τον 23χρονο γιο πολιτικού από τα συντρίμμια. Σοβαρά τραυματισμένες οι Κινέζες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Γιατί δηλώθηκε ψεύτικο όνομα στο πιστοποιητικό θανάτου.

Σκάνδαλο ξέσπασε στην Κίνα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Λινγκ Τζου. Ο 23χρονος γιος κορυφαίου πολιτικού στελέχους της χώρας βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα και οι  πληροφορίες –που αναστάτωσαν τη χώρα- λένε ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο του Πεκίνου ενώ έκανε σεξ με δύο γυναίκες.

Ο νεαρός γιος του Λινγκ Τζίουα –γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κομμουνιστικού κόμματος- βρέθηκε γυμνός στα συντρίμμια του πανάκριβου αυτοκινήτου του ενώ τουλάχιστον το ένα από τα δύο κορίτσια ήταν επίσης εντελώς γυμνό (και το άλλο ημίγυμνο). Οι δύο Κινέζες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Το σκάνδαλο, όμως, δεν ήταν αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός οδηγός δηλώθηκε με διαφορετικό όνομα στο πιστοποιητικό θανάτου προκειμένου να κουκουλωθεί το θέμα. Αρκετούς μήνες μετά (το δυστύχημα έγινε στις 18 Μαρτίου) αποκαλύφθηκε η αλήθεια, τα media φιλοξένησαν ρεπορτάζ όπου πολιτικοί αναρωτιούνται πού βρήκε ο νεαρός τα 200.000 ευρώ να αγοράσει τη Ferrari 458 Spider. Κυβερνητικοί μάλιστα φέρονται να έχουν δώσει εντολή σε χάκερ τους να μπλοκάρουν τις λέξεις – κλειδιά στο διαδίκτυο για να μην βρει κανείς στοιχεία για το δυστύχημα αυτό…


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger