E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενα "θηριο" στο Παρισι

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012




Αντίστροφη μέτρηση πλέον για την F-Type, που μετά από αρκετή αναμονή ανακοινώθηκε ότι θα κάνει επίσημα την εμφάνισή της, ως μοντέλο παραγωγής, στη διεθνή έκθεση του Παρισιού.


Η συγκεκριμένη ονομασία, F-Type χρησιμοποιείται από τη Jaguar για περισσότερα από 10 χρόνια κατά τα οποία έχει παρουσιάσει διάφορα πρωτότυπα οχήματα. Παρόλα αυτά, η... αναζήτηση έφτασε πλέον στο τέλος, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι στα τέλη του Σεπτέμβρη θα παρουσιάσει την τελική μορφή της F-Type Roadster, που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από τη νέα χρονιά. Αργότερα μάλιστα, η γκάμα του μοντέλου θα αναπτυχθεί με την προσθήκη μίας κουπέ εκδοχής.


Η εν λόγω πρόταση θα διατίθεται με τρία μηχανικά σύνολα, όλα βενζίνης. Ως βασική έκδοση είναι αυτή των τριών λίτρων, με έναν ολοκαίνουριο, υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα κάτω από το καπό, ισχύος 340 ίππων. Η δεύτερη εναλλακτική περιλαμβάνει το ίδιο πάλι σύνολο, αλλά με αυξημένη ισχύ, 380 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένας πεντάλιτρος τούρμπο V8, η ιπποδύναμη του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά πιθανότατα θα ξεπερνάει τους 500 ίππους. Σε κάθε περίπτωση η κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Ο Adrian Hallmark, global brand director της εταιρίας ανέφερε σχετικά: «Η παρουσίαση της F-Type στο Παρίσι είναι πραγματικά σημαντική για την ιστορία της Jaguar, καθώς θα σημάνει την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά των σπορ αυτοκινήτων, μία αγορά που βοήθησε στις αρχές της να αναπτυχθεί».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger