E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

6.320 ευρω προστιμο σε κοκορα!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012


Κατέθεσαν μήνυση όλοι οι γείτονες εναντίον του Ρόντεϊ του κόκορα επειδή ξυπνάει στις 3.45 τα ξημερώματα και μέχρι τις 6.45 έχει φωνάξει 76 φορές «κικιρίκου» με όλη του τη δύναμη!


Έξαλλη έχει κάνει μια ολόκληρη γειτονιά ο κόκορας του Ματ και της Κέρι Σάμερς. Η εμμονή του Ρόντεϊ να σηκώνεται τρεις ώρες και 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να κοιμηθεί έως τις 6.45 π.μ. που έχει ξημερώσει πια για τα καλά, ανάγκασε τους γείτονες της οικογένειας να καταθέσουν μήνυση εναντίον του.


Ο θορυβώδης κόκορας του ηλεκτρολόγου και της νοσοκόμας από τη Βρετανία είναι το πιο αντιπαθητικό κατοικίδιο της περιοχής και παρότι αγοράστηκε έναντι μόλις 25,5 ευρώ θα τους κοστίσει πολύ παραπάνω καθώς ο νόμος προβλέπει πρόστιμο έως και 6.320 ευρώ.


Το ζευγάρι είναι σε απόγνωση και ψάχνει σπίτι να μετακομίσει καθώς φοβάται ότι εάν συνεχίσει να ζει στη γειτονιά θα πληρώνει κάθε τρεις και λίγο πρόστιμο ενώ εάν επιστρέψει τον κόκορα στον έμπορο… θα πάθουν κατάθλιψη τα τέσσερα παιδιά τους που τον λατρεύουν.

Για την δουλειά που αγοράστηκε άλλωστε είναι άψογος! Η οικογένεια έφερε τον κόκορα στην αυλή της προκειμένου να επιβάλει την τάξη στο κοτέτσι, να σταματήσουν οι επτά κότες να τσακώνονται μεταξύ τους και να κάνουν αυγά!


«Εμείς νομίσαμε ότι ο κόκορας ήταν μια ευχάριστη νότα για τη γειτονιά. Το δημοτικό συμβούλιο, όμως, μας ενημέρωσε ότι θα πληρώνουμε πια 6.320 ευρώ για κάθε πρωινό που ξυπνάει τον κόσμο. Φωνάζει περίπου 300 φορές την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε», δηλώνει απελπισμένος ο πατέρας της οικογένειας.

Προβλήματα!

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger