E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενα καστρο δωρο!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Καθόλου τσιγκούνα δεν είναι η βασιλομήτωρ. Διαβιβάζει το υπέροχο παλατάκι του Σάντρινγκαμ στον αγαπημένο της εγγονό, Γουίλιαμ, και τον παρηγορεί με... τον δικό της τρόπο για την είσοδο στα 30s που συνεπάγονται πολλές υποχρεώσεις και υπερέκθεση στα media.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ, θα κληθεί σύντομα να αναλάβει τα καθήκοντά του και να αποχαιρετίσει την όποια ανεμελιά της πριγκιπικής ζωής. Η βασίλισσα Ελισάβετ -η οποία βρέθηκε αιφνιδίως στον θρόνο το 1953- γνωρίζει πως τα 30ά γενέθλια ο εγγονός της (γιος του Καρόλου και της αδικοχαμένης Νταϊάνα) τα γιόρτασε (21/6) με ανάμεικτα συναισθήματα και φρόντισε να του κάνει ένα δώρο που θα τον έκανε ευτυχισμένο.
Το κάστρο του Σάντρινγκαμ είναι, λοιπόν, το βασιλικό δωράκι το οποίο πραγματικά ενθουσίασε τον Γουίλιαμ καθώς εκεί πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα με τη γυναίκα της ζωής του -και μέλλουσα βασίλισσα πλέον- Κέιτ Μίντλεντον!
Το παλατάκι ανήκει στην βασίλισσα από το 1952 και στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας από το 1862. Η Ελισάβετ λατρεύει το Σάντρινγκαμ και κάθε χρόνο καλεί όλη την οικογένεια εκεί για τις εορτές των Χριστουγέννων ενώ βέβαια το επισκέπτεται συχνά για να χαλαρώσει και να κάνει ιππασία.
Οι πληροφορίες λένε ότι για αρχή η Ελισάβετ θα χαρίσει στον Γουίλιαμ ένα από τα 150 σπίτια του παλατιού αυτού το οποίο μετά το θάνατό της θα περάσει πιθανότατα ολόκληρο στην κατοχή του εγγονού της.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger