E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μυστικο ραντεβου της Λοχαν με διασημο πορνοσταρ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Μπορεί τα μίντια να έχουν φάει ψύχωση με τον ρόλο της ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά η Λίντσεϊ έχει μόνο το σεξ στο μυαλό της. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει μπροστά στην κάμερα στα πλαίσια της νέας της ταινίας The Canyons. Αλλά όχι χωρίς να έχει προηγηθεί φαγητό.
Κρίνοντας από τα χαμόγελα που του έσκαγε, το ραντεβού της Λόχαν με τον πορνοσταρ Τζέιμς Ντιν (ψηφισμένος ως Male Performer of the Year 2011) πήγε πολύ καλά.
Οι δυο τους βρέθηκαν να τρώνε και να μοιράζονται ένα τσιγάρο σε δείπνο στο εστιατόριο The Churchill που διοργάνωσε ο διάσημος συγγραφέας Μπρετ Ίστον Έλλις, ιδέα του οποίου είναι το γύρισμα του ερωτικού αυτού θρίλερ -για το τι συμβαίνει πραγματικά στο Χόλιγουντ- με τον πλέον πιστευτό τρόπο που γίνεται.
Η Λόχαν, η οποία εννοείται και πως θα γδυθεί εντελώς μπας και δει την καριέρα της να παίρνει μπροστά, ήρθε ντυμένη με ένα στενό κολάν, ένα t-shirt μέσα από το οποίο δεν φορούσε σουτιέν και κατακόκκινα χείλη.
Στόχος του ραντεβού (που υποτίθεται ότι θα ήταν incognito, πριν πλακώσουν οι παπαράτσι) ήταν για να διαπιστωθεί αν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δυο μελλοντικούς συμπρωταγωνιστές, την Λόχαν και τον Τζέιμς, τον επονομαζόμενο και Ράιν Γκόσλινγκ της τσόντας με πάνω από 4.000 ταινίες στο ενεργητικό του.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger