E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 26 Ιουνιου 2012

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδο του στον Λέοντα, η ενεργητικότητά σου, αγαπητέ Κριέ, θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να τον περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα, φίλε Κριέ και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Αν υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, θυμήσου ότι η Αφροδίτη κινείται για τελευταία ημέρα ανάδρομα στους Διδύμους και η κοινωνική σου ζωή από εδώ και στο εξής, θα γίνει ιδιαίτερα έντονη. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και κάπου εκεί, μέσα στο πλήθος, θα συναντήσεις το άλλο σου μισό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα νέα σχέδια και οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς σε βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, αξιοποίησε αυτήν την Τρίτη για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος. Θα έχεις συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής αποχωρεί από τον Καρκίνο και κάνει την είσοδο του στον Λέοντα. Αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι εντελώς περαστικά και ίσως δεν είναι σωστό να τους δίνεις περισσότερη σημασία, από όση τους αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Εάν πάλι είσαι μόνος, μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε τη στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις θα φέρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου κάποιο ζήτημα που προκαλεί εμπόδια στη δουλειά σας και αφορά κι εκείνους. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις μια σχετική οικονομία.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Καρκίνε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε ατέρμονες καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ερωτικό σκηνικό, φίλε Καρκίνε, που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σας και η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις, είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, ίσως να έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν στη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι, για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου με περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό από ό,τι συνήθως και πες του λόγια που θα τον ευχαριστήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου σε ό,τι τους ζητήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην βιαστείς να απαντήσεις, πριν τις σκεφτείς καλά.




Παρθένος
24/8-22/9

Αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιο σου. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα και επίσης δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου, φίλε Παρθένε. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα ξεπεράσεις καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, αγαπητέ Ζυγέ. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε, υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην γίνεσαι αχάριστος, φίλε Ζυγέ, και εκτίμησε τα συναισθήματα του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και, αν θέλεις να την αλλάξεις, θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Ζυγός, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στη δουλειά σου, γιατί εξαρτάται απόλυτα από εσένα η έκβαση κάποιων ζητημάτων. Η μέρα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Λέοντα, είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Στα οικονομικά σου, η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα, που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τους τρόπους που τα αντιμετωπίζεις. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Λέοντα και θα τονίσει ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση, φίλε Σκορπιέ. Αξιοποίησέ την κατάλληλα, για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Καινούργιος αέρας φυσάει στον επαγγελματικό σου χώρο, αν είσαι Σκορπιός, αφού πλέον έχεις αναπτύξει τις άμυνές σου σε κάθε πιθανή δυσκολία. Στα οικονομικά, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και οφείλεις να τις τακτοποιήσεις, πριν αρχίσεις να ονειρεύεσαι καινούριες επενδύσεις ή αγορές.




Τοξότης
23/11-21/12

Ο παρορμητισμός και η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσουν σήμερα σε στραβοπατήματα, αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε κρατούν συνέχεια πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται και εσύ, φίλε Τοξότη, νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και είναι βέβαιο ότι, με πλάγιους τρόπους, μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι ομαλή για τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενό σου και εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όριά τους, γιατί και οι άλλοι έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονα σου ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η λάμψη και η γοητεία σου θα ελκύσει σήμερα το ταίρι σου, που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης, χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα, φίλε Αιγόκερε, που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό, για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την αρμονική συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα και στο εξής, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Υδροχόε, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας, πόσο μάλλον ο σύντροφός σου. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις βελτιώσεις περισσότερο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Με τον Ερμή από εδώ και στο εξής στο ζώδιο του Λέοντα, έχεις την δυνατότητα και πρέπει να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η εγγύηση ότι μέσα από αυτές, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι, γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή, για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ιχθύ, αρκεί να κάνεις σωστούς χειρισμούς στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ενδεχομένως προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger