E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Ο Μπερλουσκονι εχει... καβουρια στην τσεπη του» λενε οι φιλεναδες του...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012



Δεν ήταν με όλες τις κοπέλες που καλούσε στα «μπούγκα - μπούγκα» πάρτι ιδιαίτερα... γενναιόδωρος, ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες. Σε αυτές κάποιες από τα κορίτσια, δεν εμφανίζονται και πολύ ευχαριστημένα και αποκαλύπτουν, μια πιο... τσιγκούνικη πλευρά του Καβαλιέρε!

Στους σουρεαλιστικούς διαλόγους μεταξύ των επισκεπτριών των πολυτελών κατοικιών του πρώην ιταλού πρωθυπουργού, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτεται ότι ο Καβαλιέρε δεν ήταν το ίδιο γενναιόδωρος με όλα τα κορίτσια...

«Είχε κάτι φάκελους με πέντε χιλιάδες ευρώ ή και περισσότερα, αλλά εγώ πήρα μόνο ένα βραχιόλι με το μονόγραμμά μου και ένα διαμάντι. Φυσικά προτιμούσα τα χρήματα, αλλά εντάξει...», λέει φανερά απογοητευμένη η Φραντσέσκα Τσιπριάνι στην φίλη της Τζοβάνα Ριγκάτο η οποία είχε μόλις κλείσει δοκιμαστικό σε τηλεοπτική εκπομπή χάρη στον Μπερλουσκόνι.

Αποκαλυπτικός, όμως, είναι και ο διάλογος μεταξύ άλλων δύο κοριτσιών: «Εχει καβούρια στην τσέπη του» λέει η Ιρις και συμπληρώνει η Μπάρμπαρα «όσο γερνάει γίνεται χειρότερος».

Οι δύο νεαρές μάλιστα συζητούν για τη βραδιά που ο Μπερλουσκόνι είχε προσπαθήσει να τις συνετίσει και να περιορίσουν τα έξοδά τους και προφανώς και τις οικονομικές απαιτήσεις τους από εκείνον. «Σκέψου, ότι μας είχε πει ότι ένας εργάτης αυτά τα χρήματα τα κερδίζει μέσα σε πέντε μήνες. Θα μπορούσατε να ξοδεύετε λιγότερο», λέει η μία στην άλλη και η Ίρις απαντά «σκέφτηκα ότι ίσως να έχει δίκιο αλλά αν μας έχει συνηθίσει έτσι... excusez moi...».

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger