E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τα παιδικά της χρόνια

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012


Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μεσουρανεί πολλά χρόνια στην τηλεόραση και να θεωρείται μία από τις κλασσικές αξίες του χώρου, όμως τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. 
Μπορεί να την βλέπουμε καθημερινά με ένα μεγάλο χαμόγελο να μας καλωσορίζει στην εκπομπή της, όμως όταν η σκέψη της γυρνάει στα παιδικά της χρόνια, ασυναίσθητα ένα δάκρυ τρέχει από τα μάτια της. Και αυτό γιατί η ζωή της δεν ήταν πάντα ρόδινη και χαρούμενη. Είχε δύσκολες στιγμές, με πίκρα και στενοχώρια. 

Αρχικά γιατί ήταν ένα παιδί μιας οικογένειας που δεν είχε μεγάλη οικονομική άνεση, οπότε στερήθηκε αρκετά. Δεν μπορούσε να έχει ότι ήθελε. Και από την άλλη ακόμα σημαντικότερο μια μεγάλη απώλεια στιγμάτισε την ζωή της, από τα πρώτα κιόλας χρόνια. Ο χαμός του πατέρα της όταν ήταν 2,5 ετών. Ένα κενό που υπάρχει ακόμα. Ο θάνατος του πατέρα της… που δεν γνώρισε ποτέ!  Έτσι η μητέρα της από πολύ μικρή ηλικία ήταν ο φύλακας άγγελός της, ήταν όλος της ο κόσμος.

Το Lay-Out με αφορμή τις φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, θυμήθηκε μια παλαιότερη συνέντευξη της Ελένης, που είχε μιλήσει για τον χαμό του πατέρα της και το κενό που άφησε ο θάνατος αυτός στη ζωή της.

«Είμαι ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του δυόμισι χρόνων και μεγάλωσε μόνο με τη μάνα του – ο αδελφός μου γεννήθηκε όταν εγώ ήμουν 16, ολόκληρη γυναίκα πια. Μέχρι σήμερα δεν έζησα ποτέ την οικογένεια, όπως τη βλέπαμε στα σίριαλ στην τηλεόραση, στους Γουόλτονς ή στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι -μια οικογένεια με παππούδες, γιαγιάδες και πολλά αδέλφια. Αυτά έβλεπα και μου άρεσαν και τα ζήλευα. Κακά τα ψέματα, είναι αλλιώτικη η αγάπη και η στήριξη που νιώθεις μεγαλώνοντας σε μια πολυμελή οικογένεια. Νιώθεις πως υπάρχουν ένας, δύο, πέντε άνθρωποι που είναι εκεί για σένα, που σε αγαπάνε χωρίς όρους και θα σε αγαπάνε ότι κι αν συμβεί. Αυτό ήθελα και να το ζήσω σαν μάνα, αλλά και να το προσφέρω στα παιδιά μου» είχε δηλώσει η Ελένη πριν από κάποια χρόνια, στο περιοδικό ΧΑΙ

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες που εξασφάλισε το LAY-OUT μόνο για εσάς..







lay-out.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger