E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

47ΧΡΟΝΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ Διοργανώνει ομαδικά όργια στην Πάτρα!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012


Οργιάζουν οι φήμες για τα... ερωτικά όργια που διοργανώνει 47χρονος ηπειρώτης ο οποίος μένει μόνιμα στην Πάτρα.
Είναι παντρεμένος και η σύζυγός του, (η οποία είναι διορισμένη στο δημόσιο και γι' αυτό μετακόμισαν στην Πάτρα), δεν έχει ιδέα για τα καμώματά του. Από τα οποία όμως εκείνος εξασφαλίζει και προσωπική ικανοποίηση, αλλά και χρήμα.
Όλα ξεκίνησαν, διαβάζουμε στο τοπικό site dete.gr, από τότε που ο συγκεκριμένος σύναψε κρυφή ερωτική σχέση με 39χρονη εργαζόμενη σε αρτοποιείο. Λέγεται πως είναι αρκετά ελευθέρων ηθών και ως εκ τούτου οι δυο τους οδηγήθηκαν αμέσως σε... μονοπάτια ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων. Και επειδή ο 47χρονος είχε ανάλογες γνωριμίες στην Αθήνα άρχισε να κανονίζει ραντεβού επί πληρωμή.
Στην αρχή για αυτόν και την παράνομη ερωμένη του, κανονίζοντας επισκέψεις ανδρών ή γυναικών για τρίο. Αργότερα όμως σκέφτηκαν να βάλουν στο παιγνίδι και φίλες ή ακόμα και φίλους της 39χρονης γυναίκας.
ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ
Ο Ηπειρώτης όμως, μέσα από αυτά τα ραντεβού που κανονίζει φροντίζει να εξασφαλίσει και μια δική του αμοιβή. Με το σκεπτικό φυσικά ότι εκείνος μπαίνει στον κόπο - υποτίθεται - να κανονίσει τις συναντήσεις και να παζαρέψει τις τιμές των ερωτικών απεσταλμένων, (γυναικών και ανδρών), από την Αθήνα. Και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν, ανεβοκατεβάζει και την ταρίφα!

http://www.radar.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Το τερπνον μετα του ωφελιμου.Εκπτωση σε φοιτητες και στρατιωτικους εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger