E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Κασιδιάρης, το τέλος του κόσμου και η σημαία στο χρώμα του αίματος

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012


Τα...βουνά πήρε χθες το βράδυ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με μια ομάδα φίλων του κάνοντας νυχτερινή ανάβαση περιμένοντας...το τέλος του κόσμου.
Αφού παρέα με την ομάδα με τα μαύρα έφτασε στην κορυφή, στάθηκαν σε θέση προσοχής και άπλωσαν μια σημαία.
Ανάρτησε μάλιστα και μια φωτογραφία με το εξής κείμενο
21η Δεκεμβρίου 2012. Γυμνό βουνό της Αττικής. Η ομάδα με τα μαύρα συνεχίζει αθόρυβη την ταχεία πορεία. Μαύρη στολή, παντού μαύρο χρώμα και οι σκιές αόρατες μέσα στο σκότος της νύχτας. Στοίχημα ένα, να αναρριχηθούμε ψηλά μέχρι το λυκαυγές. Πορεία ευθεία χωρίς παρακάμψεις, πάνω από κάθε εμπόδιο, πάνω από κάθε αντιξοότητα.
Σιωπή απόλυτη, τοπίο ψυχρό, ηρεμία παγωμένης νύχτας. Μοναχικό βάδην, κρυμμένη η ζωή του βουνού, κρυμμένη και η ομάδα μες στο σκοτάδι και τη σιωπή. Ένα βήμα ακόμη για την κορυφή.Η φάλαγγα κατ' άνδρα σταματά. Στάση προσοχής. Η κορυφή κατελήφθη. Στα πόδια μας η πόλη. Εκατομμύρια ψυχές κλεισμένες σε οικιστικά τετράγωνα σκυροδέματος. Οι δικές μας ψυχές ελεύθερες. Βλέμματα στραμμένα στην Ανατολή. Προσμένουμε τη μεγάλη στιγμή.Με σταθερές, ευλαβικές κινήσεις ξετυλίγεται η σημαία. Μεμιάς κυματίζει στον Αττικό ουρανό. Χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ήλιου στο μέσο.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger