E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φυσικά βιάγκρα: Τα πέντε πιο περίεργα διεγερτικά

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012




Είναι γεγονός ότι το άγχος και η κούραση είναι οι χειρότεροι εχθροί της λίμπιντο. Και αυτές τις μέρες σίγουρα έχεις και από τα δύο.

Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις διαφορετικά και λίγο πιο περίεργα διεγερτικά. Ποτέ δεν ξέρεις.Η μυρωδιά της βενζίνης
Κοινώς αν δουλεύεις σε βενζινάδικο, είσαι από τους τυχερούς. Μια νέα βρετανική έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες διεγείρονται σεξουαλικά από άντρες που το κορμί τους μύριζε μπογιά, βενζίνη και γενικότερα τέτοιου είδους μυρωδιές. Λένε ότι τις μεταφέρουν εγκεφαλικά σε όμορφες στιγμές του παρελθόντος τους.
Τώρα πως γίνεται μια γυναίκα όταν μυρίζει βενζίνη να θυμάται κάτι όμορφα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλα ερευνητές είναι αυτοί, δεν μπορείς να τους αμφισβητήσεις. Όσο για σένα, ακόμα και αν δεν το ήξερες, οι μυρωδιές που σε φτιάχνουν σε μια γυναίκα είναι αυτή του κραγιόν, της βρεφικής λοσιόν και του ψητού μοσχαριού. Ότι πει η επιστήμη.

Οι δουλειές του σπιτιού Αυτό δεν φτιάχνει μόνο εσένα, αλλά και εκείνη. Όπως σε πιάνει κάτι όταν την βλέπεις να πλένει τα πιάτα και πας και την παίρνεις αγκαλιά, έτσι την πιάνει κι εκείνη κάτι όταν κάνεις δουλειές. Δεν είναι το σφουγγαρόπανο αυτό που σε φτιάχνει αλλά η ενεργητικότητα
Έτσι οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αν ριχτείς στις δουλειές του σπιτιού, μάλλον θα ριχτείς και στο κρεβάτι τη ίδια μέρα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα την δεις να πλένει τα πιάτα, άσε τις αγκαλιές και πιάσε τη σκούπα. Σε καλό θα σου βγει.

Το τζίντζερ σ’ αρέσει; Όχι; Κρίμα. Είναι μυστικό αιώνων ανάμεσα στις γυναίκες ότι το τζίντζερ λειτουργεί όπως ακριβώς και το βιάγκρα για τον άντρα. Ακόμα και η Madame du Barry το ήξερε και φρόντιζε να σερβίρει ψωμάκια με το διεγερτικό σε όλους τους εραστές της. Κάτι ήξερε!
Αν λοιπόν η καλή σου δεν το έχει ανακαλύψει, φρόντισε να της το μάθεις εσύ. Αγόρασε ένα κομμάτι από το σούπερ μάρκετ και δοκίμασε μια εύκολη συνταγή που να το περιέχει, αρχικά για δεις αν δουλεύει για σένα. Πες της μετά ότι τρελαίνεσαι για ψωμάκια με τζίντζερ και αν στα φτιάξει μια φορά… δεν θα σταματάει να στα φτιάχνει.

Έξτρα λιπαντικά Τα λιπαντικά είμαι σίγουρη ότι τα ξέρεις. Τα έξτρα λιπαντικά όμως τα ξέρεις; Συνήθως απευθύνονται σε γυναίκες, αλλά όσοι άντρες τα έχουν χρησιμοποιήσει, είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Τα έξτρα λιπαντικά λοιπόν είναι εμποτισμένα με διάφορα αρώματα και βότανα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις.
Συνήθως διεγείρουν αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή που θα το βάλεις. Έτσι έχεις λίπανση και διέγερση, δύο σε ένα. Επισκέψου το κοντινότερο s$x shop και εφοδιάσου λοιπόν με τους καλύτερους συνδυασμούς που θα βρεις.

Φόρα κόκκινα Και κάνε της κι ένα κόκκινο φόρεμα δώρο. Το γιατί θα στο εξηγήσω αμέσως. Ερευνητές από το Journal of Personality and Social Psychology ανακάλυψαν ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, διεγείρονται όταν βλέπουν το αντίθετο φύλλο ντυμένο στα κόκκινα.
Στην επόμενη σας έξοδο λοιπόν, παρότρυνε την να φορέσει το κόκκινο φόρεμα που θα της έχεις κάνει δώρο και φρόντισε να έχεις κι εσύ κάτι κόκκινο πάνω σου. Την συνέχεια μετά την έξοδό σας δεν χρειάζεται να στην περιγράψω. Έχεις αρκετή φαντασία θέλω να πιστεύω.


http://www.to-gamato.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger