E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο δάσκαλος του σεξ και άλλα παραμύθια

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Στα πιο παλιά χρόνια το να βρεθεί ένα αγόρι με μια έμπειρη γυναίκα που θα του αποκάλυπτε τα μυστικά του έρωτα, ήταν από πολλούς όχι μόνο επιθυμητό αλλά σχεδόν επιτακτικό.

Και όμως η «σαραντάρα και ο πρωτάρης» αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς μύθους της «πρώτης φοράς». Αντίστοιχα, οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μάλλον χαμηλές προσδοκίες από τον «έμπειρο» εραστή που υπόσχεται μεγάλες απολαύσεις.

Έρευνες έδειξαν ότι γυναίκες που ξεκίνησαν την ερωτική τους ζωή με κάποιον μεγαλύτερό τους σε ηλικία και με περισσότερη σεξουαλική εμπειρία υπήρξαν στο μέλλον περισσότερο επιρρεπείς σε σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Σχετική μελέτη από το πανεπιστήμιο Syracuse στις ΗΠΑ έδειξε πως όσο μεγαλύτερη ήταν η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στη γυναίκα και τον πρώτο ερωτικό της σύντροφο, τόσο πιο πολλές ήταν οι πιθανότητες αυτή η γυναίκα να μη χρησιμοποιεί προφυλάξεις αργότερα στη σεξουαλική της ζωή.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο πιο «πετυχημένος συνδυασμός» για μια γλυκιά «πρώτη φορά», είναι μεταξύ συνομηλίκων. Όπως λένε οι ειδικοί, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και αλήθεια μεταξύ των νέων. Σε τέτοιου είδους σχέσεις, προφανώς τα άτομα δεν είναι υποχρεωμένα να υποδυθούν κάτι που δεν είναι στα αλήθεια και μεταξύ τους υπάρχει ισοτιμία και μεγαλύτερη ισορροπία.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger