E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Κώστας Μητσοτάκης θα γυρίσει ντοκιμαντέρ για την ατυχία του

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012


Ένα χρόνο μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κάτοικο του Ισπανικού χωριού Σοντέτο, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν είχε αγοράσει τον τυχερό λαχνό που έκανε το χωριό κατά 700 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο, ο Έλληνας ομογενής αποφάσισε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τον ξαφνικό πλουτισμό του χωριού με τίτλο «Cuando Toco» (Όταν σε ακουμπούν).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ακόμα και ο συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ, Λαρς Ταγκ Σόρενσεν, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ψυχραιμία την οποία κατάφερε να επιδείξει όλον αυτόν τον καιρό ο Μητσοτάκης.
«Περιμένω ακόμα τη στιγμή, που ο Κωστής θα θυμώσει, θα αφήσει τη βιτρίνα της ψυχραιμίας του να καταρρεύσει και θα εξομολογηθεί ότι είναι πραγματικά έξαλλος και με τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο. Δεν το κάνει όμως. Δεν ξέρω άλλον, που θα μπορούσε να το πάρει τόσο ήρεμα», δηλώνει αστειευόμενος ο Σόρενσεν.
Ο 43χρονος Μητσοτάκης, αντί να πανικοβληθεί τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του νικηφόρου λαχείου, πήρε την κάμερά του και βγήκε στους δρόμους του Σοντέτο, καταγράφοντας με πάσα λεπτομέρεια τις σκηνές φρενίτιδας που επικρατούσαν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις γυναίκες του χωριού που σύρρεαν στα κομμωτήρια, προκειμένου να είναι ευπαρουσίαστες για όταν θα κατέφθαναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.
Έναν χρόνο μετά, οι κάτοικοι παραμένουν «προσγειωμένοι», αφού επέλεξαν να μην σπαταλήσουν τα 120 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισαν (από τα 700 συνολικά εκατομμύρια της λοταρίας), αλλά με αυτά οι περισσότεροι ανακαίνισαν τα σπίτια τους, αγόρασαν περισσότερη γη για καλλιέργεια, ενώ ανανέωσαν και τον γεωργικό εξοπλισμό τους.
Φυσικά, και φέτος αγόρασαν δελτία για τη λοταρία, το έπαθλο της οποίας αγγίζει τα 2 δισ. ευρώ!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger