E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 26 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, αγαπητέ Κριέ, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι, φίλε Κριέ. Μην γίνεσαι αχάριστος και εκτίμησε τα συναισθήματά του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και μετά θα στεναχωριέσαι. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και αν θέλεις να την αλλάξεις, θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στη δουλειά σου, γιατί εξαρτάται απόλυτα από εσένα η έκβαση κάποιων ζητημάτων. Η μέρα, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Στα οικονομικά, η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα, που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.






Ταύρος
21/4-20/5
Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, ο Άρης από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Υδροχόο και θα τονίσει ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση. Αξιοποίησέ την κατάλληλα, για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι, να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, καινούργιος αέρας φυσάει στον επαγγελματικό σου χώρο, αφού πλέον έχεις αναπτύξει τις άμυνές σου σε κάθε πιθανή δυσκολία. Στα οικονομικά, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και οφείλεις να τις τακτοποιήσεις πρώτα και μετά να ονειρεύεσαι περιττά έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο παρορμητισμός και η ανυπομονησία σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να σε οδηγήσουν σήμερα σε στραβοπατήματα. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε κρατούν συνέχεια πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται και εσύ, φίλε Δίδυμε, νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και είναι βέβαιο ότι, με πλάγιους τρόπους, μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα θα είναι ομαλή για τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενό σου και εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όριά τους, γιατί και οι γύρω σου έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονά σου ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, η λάμψη και η γοητεία σου θα συνεπάρει σήμερα το ταίρι σου, που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης, χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα, φίλε Καρκίνε, που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα και στο εξής, φίλε Λέων, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας, πόσο μάλλον ο σύντροφος σου, που σε ποθεί. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, αν είσαι Λέων, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά, προσπάθησε να αποφύγεις κάποια περιττά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.




Παρθένος
24/8-22/9

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, αγαπητέ Παρθένε, σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος ή με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Με τον Άρη από εδώ και στο εξής στο ζώδιο του Υδροχόου, έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα, που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι, γιατί μία έξοδο με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και σε ό,τι προέρχεται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα ισορροπήσεις, έστω κι αν τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Ζυγός
23/9-22/10

Με τον Άρη σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, αγαπητέ Ζυγέ, η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να τον περιορίσεις μόνο στα ερωτικά, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα, φίλε Ζυγέ, και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για την κοινή σας πορεία. Αν υπάρχει ακόμη η μοναξιά στην ζωή σου, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό σου Τοξότη και η κοινωνική σου ζωή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα έντονη. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις, αλλά και προσκλήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα νέα σχέδια και οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς σε βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση χρεών, ευνοούνται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αξιοποίησε αυτήν την Τετάρτη για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε και μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά, αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, μπορούν να αυξηθούν.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, ο Άρης αποχωρεί από τον Αιγόκερω και κάνει την είσοδό του στον φιλικό για εσένα Υδροχόο. Αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι τελείως περαστικά και δεν χρειάζεται να τους δίνεις περισσότερη σημασία, από όση τους αξίζει στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, προσπάθησε να αντισταθείς σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις, που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Αν είσαι μόνος βέβαια, μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσω..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, έχεις την ικανότητα να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις, θα φέρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου κάποιο ζήτημα που δημιουργεί εμπόδια στη δουλειά σου και αφορά και εκείνους. Στα οικονομικά σου, τα προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Αιγόκερε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, φίλε Αιγόκερε, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σας και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν στη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ό,τι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου σε ό,τι τους ζητήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν τις σκεφτείς καλά.





Ιχθείς
20/2,20/3

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Ιχθύ, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς να λειτουργείς ομαδικά, γιατί έτσι και θα έχεις αποτελέσματα και δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Άρης σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger