E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όνειρα με περιεχόμενο ... σεξουαλικό!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012



Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε όνειρα που θα τα χαρακτηρίζατε άνετα κατάλληλα άνω των 18 ετών; Κατά την διάρκεια της ζωή μας οι πιθανότητες να δούμε σεξουαλικά όνειρα αγγίζει το 90%..



Ποια όμως είναι τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε;

  • Σεξ με ένα άλλο άτομο (διασημότητα, κολλητός, άγνωστος).

Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε δυσαρεστημένες με την σεξουαλική σας ζώη στη πραγματικότητα, απλά ότι ενθουσιάζεστε πολύ από νέες εμπειρίες (και από τους διασήμους λέω εγώ...) που μπορεί να έχουν προκύψει ή θα σας προκύψουν!

  • Ά trois Menage

Η φαντασίωση των περοσσοτέρων γυναικών...

Δύο άνδρες μόνο και εσείς. Δεν είναι αμαρτία και είμαι σίγουρη ότι σε όλες - και αυτές που δεν συμφωνούν αλλά κατά βάθος τρελαίνονται - αρέσει να δείχνουν ενδιαφέρον δύο άνδρες ταυτόχρονα με οτι και να σημαίνει αυτό..

  • Φαντασία - ταμπού

Η φαντασία των ανθρώπων και δη εμάς των γυναικών είναι απεριόριστη... Φαντασίωσεις που ούτε τολμούμε να ομολογήσουμε, εμφανίζονται στα ονειρά μας για να προκαλέσουν και να μας ξυπνήσουν και μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Σεξουαλικές καταστάσεις που θεωρούνται ταμπού και όχι μόνο, τα σεξουαλικά όνειρα είναι εδώ για να μας θυμίζουν ότι ... όλα μπορεί να γίνουν! Απλά στα όνειρα γίνονται χωρίς άγχος και ενοχές!

  • Σεξ με γυναίκα

Το ότι είδες το προηγούμενο βράδυ ότι φιλούσες ή έκανες σεξ με την κολλητή σου ή κάποια άγνωστη γυναίκα, δεν σημαίνει ότι άλλαξες και φύλο προτίμησης απλά ότι είσαι ίσως ανοιχτή σε πιο προχωρημένες καταστάσεις! Όπως θα έλεγαν κάποιοι (οι άνδρες ποιοι άλλοι;;) η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην έχεις τέτοιου είδους απολαύσεις!

  • Σεξ με τον φίλο σας

Είναι το πιο κοινό και συνηθισμένο όνειρο που μπορεί να δει μια γυναίκα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ταυτόχρονα και βαρετό..

Το να δείτε εσάς και τον φίλο σας σε πολύ έντονες σκηνές πάθους μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα (αντίθετα), είτε σας άρεσει πάρα πολύ το σεξ με τον φίλο σας, όποτε και το συνεχίζετε στο όνειρό σας, είτε σας έχει λείψει το σεξ που κάνατε στις αρχές με αποτέλεσμα οι μνήμες να επανέρχονται στο προσκήνιο!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger