E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όταν οι έλληνες γλένταγαν στο Γκστάαντ 24 χρόνια πριν!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012


Ο απόλυτος προορισμός των Χριστουγέννων των κροίσων!
Περασμένα μεγαλεία τα χαρακτήρισε ένας καλός μου φίλος ,αλλά είναι γεγονός ότι η Ελβετία ήταν must προορισμός, μέχρι πριν δυο τρία χρόνια για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Ήταν μια μόδα που ξεκίνησε από την εστέτ την δεκαετία του '40 και έγινε γνωστή από τους νεόπλουτους την δεκαετία του 2000.
Ήταν το μέρος που έκανε ταξίδι του μέλιτος η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον ,το μέρος που ξεκουράζονταν ο Ντέιβιντ Νίβεν ,η Τζούλι Άντριους ,ο Τζακ Νίκολσον ,ο Ρότζερ Μουρ, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος, κροίσοι, βασιλιάδες και άλλοι !
Το ραντεβού στο Γκστάαντ του 1988, φιλοξενούσε το περιοδικό Εικόνες την εστέτ της εποχής, έχοντας τον τίτλο «χρυσά ελληνικά πορτοφόλια στο Γκστάαντ». Ήταν μια ακόμη χρονιά που είχαν συγκεντρωθεί για τις γιορτές πολλά μεγάλα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ .Ανάμεσα τους ήταν ο εφοπλιστής Μανώλης Μαυρολέων συντροφιά με την Τζόαν Κόλλινς . Ο εφοπλιστής Γιάννης Λάτσης με τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Ντίνα Πιρτσιδέλη και πολλοί πολλοί άλλοι. Καλεσμένες εκείνη την χρονιά ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Νόρα Βαλσάμη. Οι δυο πρωταγωνίστριες χάρηκαν την διαμονή τους στο χωριό και «έκαψαν» τις πίστες χορεύοντας στο ξενοδοχείο Παλλάς και στο νυχτερινό κέντρο Γκρίνγκο (κλειστοφοβική ντίσκο τύπου '70ς) ,ειδικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Με λάμψεις από αστέρια και ίλιγγος από δισεκατομμύρια το μυθικό χωριό της Ελβετίας συνεχίζει να είναι πόλος έλξης για αυτούς που «αντέχουν»!





http://www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger