E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Κάποιες ειδήσεις ή αρνητικές καταστάσεις, ενδέχεται να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, αγαπητέ Κριέ. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, για να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Άσε τα υπόλοιπα στους άλλους, που δεν έχουν κάτι σημαντικό να κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το θετικό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άσε τη γοητεία σου να φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, φίλε Κριέ, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή ακόμα και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου, ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και οφείλεις να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.





Ταύρος
21/4-20/5
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα είναι αρκετές, αγαπητέ Ταύρε, και κυρίως αφορούν σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η σημερινή Δευτέρα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια θέματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές, να θυμάσαι πως η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά, φίλε Ταύρε. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή Δευτέρα έχει αρκετό προβληματισμό, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις αμελήσει.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Δευτέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά, αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει και να καθοδηγεί τις κινήσεις σου. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι λοιπόν, για να μην κάνεις λάθος επιλογές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή και την χρηματική βοήθεια των δικών σου θα τα καταφέρεις, αλλά φρόντισε να μην ξαναπέσεις στα ίδια λάθη, γιατί μετά δεν θα υπάρχει σωτηρία. Το νου σου!!



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει! Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσ

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.



Παρθένος
24/8-22/9

Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες, σε σχέσεις ετών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, φίλε Παρθένε, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης σωστή και μετρημένη διαχείριση. Κάνε ό,τι μπορείς, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Ζυγέ, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος, χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και προτίμησε το διάλογο από τη σιωπή. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη το κατάλληλο ταίρι, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Να είσαι σε ετοιμότητα! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά, φίλε Ζυγέ. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείς. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι, από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η επαφή με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.



Τοξότης
23/11-21/12

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη Δευτέρα. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, για να κατακτήσεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός. Κι αν ακόμη υπάρχει ερωτική μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση το άτομο που θέλεις και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου σήμερα είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, αφού μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, κρύβει αρκετό άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις μαζί του, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχετε. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, για να περνάτε καλύτερα. Μην χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, φίλε Αιγόκερε, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς, που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται όσο και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Θα είναι πιο εύκολο να γοητεύσεις αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.



Ιχθείς
20/2,20/3

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε βοηθά σημαντικά να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις προβληματικές καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger