E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2012

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί, αγαπητέ Κριέ. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσένα Τοξότη και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, φίλε Κριέ, και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δεν θα εισπράξεις άρνηση σε καμία. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, αφού η σεξουαλικότητά σου θα είναι αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται, και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.




Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Ταύρε. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, σε ό,τι σχετίζεται με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειας. Με σύμμαχό σου τον Ερμή, από σήμερα και στο εξής στον Τοξότη, ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν, για να λυτρωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Ταυτόχρονα, θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την αποδεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ταύρε, και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου, εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επισκέπτεται σήμερα τον Τοξότη, οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος, για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα, χωρίς να το θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει, και μετά να κυνηγήσεις τον στόχο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με την βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, φίλε Δίδυμε, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν τον δρόμο, για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.



Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο ωφέλιμες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα, φίλε Καρκίνε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα ο Ερμής, από τη νέα του θέση στον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, πριν πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Καρκίνοι, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς εσύ ο ίδιος αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρουν οι άλλοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, η οργάνωση και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της σημερινής ημέρας. Στρώσου λοιπόν στη δουλειά και μην περιμένεις από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.



Λέων
23/7-23/8

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Λέων, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις όμως να κάνεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητα σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου, αν είσαι Λέων. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από την στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές για νέες συμφωνίες που μπορείς να κλείσεις στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Λέων. Με σύμμαχο τον Ερμή, που από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα θα κινείται στον Τοξότη, η γοητεία και η ευγένειά σου θα ανοίξουν πόρτες, που μέχρι πρόσφατα ήταν ερμητικά κλειστές. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Παρθένος
24/8-22/9

Αυτή η Τρίτη θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Παρθένε. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να αλλάζει θέση και να μετακινείται στο φιλικό για εσένα Τοξότη, οι λύσεις που αναζητάς έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος, φίλε Παρθένε, μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική μόνο για μία εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου. Μέχρι εκεί..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η επιμονή και η υπομονή σου σε ένα φλέγον ζήτημα, που θα παρουσιαστεί σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σου. Πάλεψε το όσο μπορείς και θα δεις ότι η τύχη θα σε ανταμείψει τα μέγιστα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Κράτησε τον καταναλωτικό παρορμητισμό σου για αργότερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Ο παράγοντας της τύχης δεν λείπει σήμερα από την ζωή σου, φίλε Ζυγέ. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα τα καταφέρεις μία χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Ζυγός. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά δραστηριοποιήσου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδιά σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην θετική επίδραση που ασκεί η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, από σήμερα και στο εξής. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.



Σκορπιός
23/10-22/11

Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα, αγαπητέ Σκορπιέ. Προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι, αν είσαι Σκορπιός. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειες σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, από κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Σκορπιέ, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σήμερα το απόγευμα, θα σου προσδώσει μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σε αφήσει ανικανοποίητο, σχετικά με κάποια επαγγελματικά σου θέματα. Κάνε υπομονή και μεθόδευσε τις κινήσεις σου, ώστε τα πράγματα να πάνε πιο στρωτά για σένα. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.



Τοξότης
23/11-21/12

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Τοξότη, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το σύντροφό σου, αν είσαι Τοξότης, και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις μέσα από την συζήτηση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σου σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, φίλε Τοξότη, αφού ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να τη διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στον Τοξότη, αγαπητέ Αιγόκερε, και η θέση του Άρη στο ζώδιό σου, καθιστούν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Προσπάθησε λοιπόν να αποβάλεις όσο μπορείς το άγχος, που συνεχώς σε κυριεύει, και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένειά σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής, μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, κινήσου σήμερα με γνώμονα την διαίσθησή σου, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσουν πολύ. Παρέμεινε ρεαλιστής στην διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.



Υδροχόος
20/1-19/2

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις, αργά μεν αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Τοξότη. Μην τον απογοητεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η προσωπικότητά σου θα λάμψει στο κοινωνικό περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες, που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με κάποια ένταση στον χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η σημερινή ημέρα, αν είσαι Υδροχόος, λόγω της πίεσης που σου ασκείται από τα χρονικά περιθώρια, που έχεις για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις αρμοδιότητές σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά, είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές.



Ιχθείς
20/2,20/3

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Φρόντισε λοιπόν να μιλάς αφού πρώτα θα έχεις σκεφτεί, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αισιόδοξα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, τα πράγματα δεν είναι άσχημα και καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα ζητήματα, που πρέπει να σε απασχολήσουν, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger