E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ουκρανή Μπάρμπι βρήκε την «προικισμένη» δίδυμη αδελφή της και πάνε Χόλιγουντ [εικόνες+βίντεο]

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012




Ισχύς εν τη ενώσει είναι όπως φαίνεται το σύνθημα της διάσημης Ουκρανής Μπάρμπι Βαλέρια Λουκόνοβα που βρήκε το άλλο της μισό στην 24χρονη Dominica (το αληθινό της όνομα είναι Όλγα Ολέινικ), η οποία έχει κάνει επίσης δεκάδες επεμβάσεις για να μοιάσει στην διάσημη κούκλα.
«Γνωριστήκαμε στο ίντερνετ πριν από πέντε χρόνια και ήμασταν περίεργες να μάθει η μια περισσότερα για την άλλη. Είχαμε το ίδιο κούρεμα, make up και ντύσιμο. Οι φίλες μου ήταν σίγουρες ότι ήμασταν αδελφές. Κάτι που είμαστε σε πνευματικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή ετοιμαζόμαστε να μετακομίσουμε στην Αμερική. Το αγόρι της Dominica ζει ήδη εκεί και ο σύζυγός μου ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση».

Αυτό δήλωσε η Βαλέρια, η πιο διάσημη από αυτό το εξωγήινο «δίδυμο», που μετά την φωτογράφηση μόδας που έκανε για το Αμερικάνικο περιοδικό V γλυκάθηκε με την Δύση και συνειδητοποίησε πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει εκεί ως «αξιοπερίεργο».
Αν και τα δυο κορίτσια, που και τα δυο κατάγονται από την Οδησσό, ήδη δουλεύουν «σκληρά» αφού κάνουν καθημερινά διαλέξεις περί πνευματισμού έναντι 80 ευρώ το άτομο.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger