E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτός είναι ο πιο άσχημος άντρας του διαδικτύου! (βίντεο)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012


Ο Chester Lee Ridens είναι άσχημος και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί ή όπως λέει ο ίδιος, το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δεχόμαστε αυτό που… είμαστε και να είμαστε ευγενικοί με όλον τον κόσμο.
“Κοιτάζοντας πίσω όλες τις παιδικές φωτογραφίες μου, παρατηρώ ότι πάντα έκαναγκριμάτσες και θυμάμαι ότι προσπαθούσα με αυτές τις γκριμάτσες, να σπάσω τους καθρέφτες του σπιτιού”, λέει ο Ridens.
Μπορεί να μην τα κατάφερε να σπάσει καθρέφτες, αλλά έχει καταφέρει κάτι άλλο, πολύ σημαντικότερο από αυτό, αφού παράλυτος και ο ίδιος από τη μέση και κάτω, μετά από ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία, με τα δεκάδες βίντεο που έχει φτιάξει και δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, εμπνέειτους άλλους και τους παροτρύνει να είναι θετικοί με τον εαυτό τους και όλον τον κόσμο. “
Θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος, ότι οι άνθρωποι που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν όμορφοι, είναι καλοί και πολύ παραγωγικοί και όλοι πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η ομορφιά είναι μόνο στο δέρμα μας, τόσο επιφανειακή”, σημειώνει.

http://www.tsantiri.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger