E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ολυμπιονίκης περνάει 14 ώρες σε σουίτα με δίδυμες Playmate βλέποντας τηλεόραση [εικόνες]

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012




Οι δίδυμες αδελφές Κάρλα και Μελίσα Χάου έχουν μια ιδιαίτερη «προτίμηση» στους επώνυμους, έχοντας κατά καιρούς συνδεθεί ερωτικά (και οι δυο ταυτόχρονα) με τους Άσλει Κόουλ, Ράσελ Μπράντ, 50 cent και διάφορους άλλους. Αλλά το χθεσινό τους βράδυ μαζί με τον Ολυμπιονίκη γυμναστή Λουίς Σμιθ δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.
«Γνωριστήκαμε σε ένα club και, όταν μας ζήτησε να πάμε μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, θεωρήσαμε ότι οι προθέσεις του ήταν προφανείς. Ότι θα έχει δηλαδή στο νου του ότι και οι περισσότεροι άντρες από εμάς. Αλλά εκείνος το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να μας δείξει το σίδερο με το οποίο ισιώνει τα μαλλιά του και ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες του».Αυτό δήλωσαν οι «άτακτες» δίδυμες στην εφημερίδα Sun, εξηγώντας ότι δεν έγινε τίποτα πονηρό μεταξύ εκείνων και του διαγωνιζόμενου του Strickly Come Dancing (Ολυμπιονίκη τόσο το 2008 στο Πεκίνο όσο και το 2012 στο Λονδίνο). Κάτι που μάλλον δεν τους έχει τύχει ποτέ ξανά.
Προσθέτοντας πως «Στη συνέχεια μας έδωσε να πιούμε βότκα και κάτσαμε όλοι μαζί και τον παρακολουθήσαμε να χορεύει στην τελευταία εκπομπή την οποία είχε μαγνητοσκοπήσει. Κάποια στιγμή γύρω στις 4 το πρωί βαρεθήκαμε και φύγαμε. Ίσως να έπρεπε να είχαμε υποψιαστεί κάτι όταν είδαμε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο καλλυντικά».

Μοναδική λογική εξήγηση -από την στιγμή που είναι επιβεβαιωμένο ότι ο Λούις δεν είναι γκέι- είναι ότι συνεχίζει, όπως έχει πει, να είναι κομμάτια εξαιτίας ενός πολύ επώδυνου χωρισμού με την εδώ και χρόνια σύντροφό του.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger