E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Tips για καλλιγραμμο σωμα μαζι με ενα προγραμμα 6 ημερων!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Θα μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο τόσο πριν όσο και μετά τις γιορτές


Δεν υπάρχουν εύκολα μυστικά για γρήγορη απώλεια βάρους, όμως συμβουλές καθώς και ένα εξαήμερο πρόγραμμα γρήγορης απώλειας κιλών με ήρεμη πορεία μπορεί να βοηθήσει...
-Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου: αν τα πολλά κοκτέιλ, τα άπειρα γλυκά, έχουν κατακλύσει τον οργανισμό σου και όποια βεβιασμένη κίνηση και να κάνεις, απαιτούνται κάποιες ημέρες για να αποτοξινωθείς!



-Μην λιμοκτονήσεις: αντίθετα, προτίμησε τις τροφές εκείνες που θα θρέψουν το σώμα σου χωρίς να συνεχίσουν να σε επιβαρύνουν. Απόφυγε πάντως το αλκοόλ και την υπερβολική ζάχαρη. Φρούτα και καρποί θα σε κρατήσουν χορτάτη χωρίς να λιμοκτονήσεις.



-Αποχαιρέτα τα γλυκά εδέσματα καιτο γρήγορο φαγητό με λίπη.



-Μην απογοητευτείς αν ξεφύγεις: Αν ξεφύγεις μια ημέρα ακόμα, δεν τρέχει και τίποτα. Προσπάθησε να βρίσκεις καθημερινά τουλάχιστον το 15% των κανονικών ρυθμών της fitness ζωής σου και γρήγορα θα αρχίσεις να ασκείσαι και πάλι.



Βρες μια φίλη που έχει τους ίδιους στόχους με σένα: μόνο αυτή θα σε συντροφεύσει στους μακρινούς περιπάτους πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου και θα εκτιμήσει τον ιδρώτα που χύνεις.



Και τώρα μία απλή ρουτίνα προπόνησης που θα τονώσει το σώμα σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση:



1: Κάνε μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο. Πάρε βαθιές αναπνοές και απόλαυσε την ηρεμία.



2: Κάνε μερικά βαθιά καθίσματα και λίγα πους απς. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεων μπορείς στη διάρκεια των διαφημίσεων του αγαπημένου σου σήριαλ.



3: Βρες μια φίλη ή πάρε το ταίρι σου από το χέρι και βγάλτε βόλτα τα σκυλάκια σας, βγείτε μια βόλτα με το ποδήλατο ή απλά τρέξτε μαζί.



4: Δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορεί να είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα fitness ή χορού.



5: μέχρι τη στιγμή αυτή, θα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι και πάλι την ένταξη της γυμναστικής στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Σήμερα, την πέμπτη ημέρα, θα είσαι έτοιμη να περπατήσεις για 20 λεπτά, κάνοντας εναλλαγές με με ελαφρύ τρέξιμο και τζόγκινγκ. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης, με καθίσματα, κοιλιακούς και πους απς (εναλλάξ δεκαπέντε επαναλήψεις για το καθένα). Έχε ενάμιση λεπτό ανάπαυλας σε κάθε σετ.



6: δοκίμασε μια χαλαρωτική μορφή άσκησης (γιόγκα, πιλάτες ή ένα χαλαρωτικό μασάζ).


queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger