E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτο νεο: Ελληνιδα Πορνοσταρ καρφωνει Ελληνα Υπουργο στο βιβλιο της!!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Οι πολιτικοί είναι ρε παιδί μου αλανιάρηδες.
Πίσω απο το κοστούμι της ανικανότητας και με δεδομένη την όποια καταπίεση της εικόνας και του ανύπαρκτου για τον πολύ κόσμο ειδώλου τους αναζητούν διεξόδους. Και όπως είναι φυσικό είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να ικανοποιήσουν πάθη και αδυναμίες. Η πρωταγωνίστρια μας; Αν και μόλις 24 ετών, η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στη βιομηχανία του πορνό. Γι’ αυτό προκάλεσε σάλο και σκόρπισε στους θαυμαστές της απογοήτευση, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τις ερωτικού περιεχομένου παραγωγές.

Παρ’ ότι σταμάτησε το πορνό, η μεγάλη οθόνη δεν την έχασε. Μάλιστα, κατέγραψε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία στην πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλου μήκους ταινία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Steven Sonderbergh της εμπιστεύτηκε μάλιστα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ “The Girlfriend Experience” και η Μαρίνα-Άννα Χαντζή (όπως είναι το πραγματικό όνομα της Sasha Grey) δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του. Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από τη δημοφιλή σειρά “Entourage”, αφήνοντας κι εκεί τις καλύτερες εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο.

Όμως, η ηθοποιία δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο είναι καλή η Sasha.Η ανήσυχη ψυχή της… την οδήγησε σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Η άλλοτε διάσημη πορνοστάρ καταπιάστηκε με το γράψιμο και πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο της (ερωτικής φύσεως φυσικά) μυθιστόρημα. Ο τίτλος του είναι “The Juliette Society” και, όπως δήλωσε η ίδια η Grey στην εφημερίδα Guardian:

Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα”. Λέγεται δε ότι στο βιβλίο το κορίτσι κάνει λόγο για την εμπειρία που είχε με Έλληνα Υπουργό κατα την διάρκεια ενός extra στην Αθήνα. Λέτε να είναι μυθοπλασία ή μια πραγματική εμπειρία που απλά μεταφέρεται μυθιστορηματικά; Μένει να αποδειχθεί…

Πηγη : nassos blog
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger