E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηλιακο Cinema ξαναδατε;

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012



Η αλήθεια είναι πως όταν θελήσουμε να δούμε μια ταινία στον κινηματογράφο έχουμε αυξημένες απαιτήσεις: IMAX οθόνες... δονούμενα καθίσματα,απαράμιλλη ποιότητα ήχου, κλιματισμό και φυσικά ένα μεγάλο κουτί ποπ κορν. Από την άλλη, το Sol Cinema προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Πρόκειται για ένα ταλαιπωρημένο τρέιλερ χωρητικότητας 8 ατόμων, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια! Το παράξενο είναι ότι το Sol Cinema βρίσκεται σε μια χώρα χωρίς μεγάλη ηλιοφάνεια, τη Βρετανία! Οι ιδιοκτήτες του δηλώνουν:

Η Βρετανία δεν είναι γνωστή για τις ηλιόλουστες μέρες της, ωστόσο καταφέρνουμε και λειτουργούμε πλήρως τον κινηματογράφο μας, συμπεριλαμβανομένης της προβολής βίντεο, τα ηχητικά συστήματα, φορητούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και τα φώτα, μόνο από την ενέργεια του ήλιου μέσω των ηλιακών πάνελ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε λογαριασμούς να πληρώσουμε και μπορούμε να προβάλουμε τις ταινίες μας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή!

Ο προβολέας που χρησιμοποιούν τροφοδοτείται από τέσσερις μεγάλες μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες φορτίζονται από δύο ηλιακά πάνελ των 120W.
Ακόμα και έτσι δεν θα μας χάλαγε πιστεύω, εσείς τι λέτε?




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger