E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυμνη (ξανα) η Rihanna στο αμερικανικο "GQ" (εικονες & βιντεο)

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Είναι απίστευτο το πόσο απασχολεί τα media αυτό το 24χρονο κορίτσι από τα Barbados τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τη Rihanna, τη σύγχρονη «πριγκίπισσα» της Pop/R&B που φροντίζει είτε με τις μουσικές επιτυχίες και τους επιτυχημένους δίσκους της είτε με τα video clips και της εξεζητημένες φωτογραφήσεις της να βρίσκεται διαρκώς στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι το πλήρες όνομα της, γεννήθηκε το 1988 στο Saint Michael των Barbados και από τα 16 της βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ψάχνοντας απεγνωσμένα να κάνει μουσική καριέρα. 

Το χαρακτηριστικό της Rihanna δεν είναι ούτε η καταπληκτική της φωνή αλλά ούτε το συνθετικό της ταλέντο. Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο δεν πολυχρειάζεται σήμερα στη pop αφού τα καλά τραγούδια σπανίζουν. Απλά, η 24χρονη συνδυάζει μοναδικά τα ταλέντα που θα πρέπει απαραίτητα να έχει μια μεγάλη σταρ (τέλεια σκηνική παρουσία, απλά καλή φωνή και μελετημένες «κινήσεις») με την εκπληκτική φωτογένεια, διαθέτοντας παράλληλα και την τρομερή άνεση να ελίσσεται και να αλλάζει «εικόνες» σαν ένας sexy θηλυκός χαμαιλέων.

Όσο για την επικαιρότητα; Το έβδομο album στην καριέρα της βρίσκεται στο δρόμο για τα ράφια των δισκοπωλείων αλλά και για τα digital stores, θα έχει τίτλο «Unapologetic» και το πρώτο single, το «Diamonds», είναι ήδη μεγάλη επιτυχία παντού! 
































http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger