E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κρυφη ερωτικη ζωη της Βαλερι Τριερβελερ. To καυτο τριγωνο. (φωτος)

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


Η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, δημοσιογράφος Βαλερί Τριελβελέρ, πρόκειται να μηνύσει, «για συκοφαντική δυσφήμηση-προσβολή της ιδιωτικής ζωής», τους συγγραφείς άρτι κυκλοφορήσασας στο Παρίσι βιογραφίας της, με τον πρωτότυπο τίτλο «La Frondeuse», ανέφερε στον παρισινό Τύπο η συνήγορός της, Φρεντερίκ Ζιφάρ.

«Τα γραφόμενα στο βιβλίο, υπό τύπον προσωπικών βεβαιώσεων των συγγραφέων, είναι συνυφασμένα με κακοήθεις όσο και αναληθείς φήμες, που αποσκοπούν όμως στο να κηλιδωθεί η δημόσια εικόνα της κας Τριελβελέρ και αυτή συγγενών της», τόνισε η δικηγόρος Ζιφάρ.Επίσης η Ζιφάρ σημείωσε ότι κακώς οι συγγραφείς επικαλούνται «την αποκλειστικότητα» συνομιλιών που είχαν με την σημερινή «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας.
Την ανωτέρω βιογραφία της κας Βαλερί Τριελβελέρ συνυπογράφουν: ο Κριστόφ Γιακιμπιζίν, διευθυντικό στέλεχος του «Ράδιο Μόντε Κάρλο», μαζί τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου «Φρανς 2», Αλίξ Μπουϊλαγκέ.




«Άλλη μια φορά υπάρχουν διφορούμενα στις σχέσεις του Τύπου με την εκτελεστική εξουσία, στη Γαλλία, αλλά εμείς θα αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει», δήλωσε ο Μπουϊλαγκέ σήμερα μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο.
Η επίδικη, πλέον, βιογραφία περιλαμβάνει: Το ξεκίνημα της ερωτικής σχέσης της Τριελβελέρ με τον Όλάντ, που ακόμα δεν είχε εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας, επίσης τα πολλά μηνύματα της συντρόφου του στο Twitter, αφότου ήταν πια πρόεδρος, με τα οποία παρείχε την καθολική στήριξή της στον εσωκομματικό αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της μητέρας των παιδιών του Ολάντ, στην εκλογική περιφέρεια Λα Ροσέλ. Γιαυτήν την “αυτο-πρόσκλησή της” στα πολιτικά δρώμενα, η Τριελβελέρ έχει ήδη ομολογήσει δημόσια ότι «έσφαλλε». Επίσης, υπάρχουν -βάσει «κουτσομπολιών»- εκτενή αποσπάσματα για το επαγγελματικό ξεκίνημα της 47χρονης Τριελβελέρ, όσο και για την πρότερη ερωτική ζωή της.




Η Τριελβελέρ ακόμα έχει έμμισθη σχέση με το «Παρί Ματς», γράφοντας πολιτιστικά θέματα. Πρόσφατα εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό του Ιδρύματος που η Ντανιέλ Μιτεράν συνέστησε προς όφελος των κοινωνικώς αποκλήρων. Αρνήθηκε, όμως, να αναλάβει εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, δεδομένης της στενής σχέσης που έχει με τον πρόεδρο της Γαλλίας.

http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger