E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

N. Μακροπουλος: Η απιστια (;) με 22χρονη, η Ν. Θεοδωριδου και οι σκηνες ζηλοτυπιας της πρωην συζυγου του

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012


Το σήριαλ στο διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου συνεχίζεται. Η εκδίκαση των αγωγών που έχει καταθέσει η πλευρά του τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του Χρύσας Καρτέρη έγινε πριν λίγες μέρες. Διάβασε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα.
Ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε στην εκδίκαση των δύο αγωγών ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δημοσίευε η Real News. Τι δήλωσαν οι δύο πλευρές.
Η παράνομη (;) σχέση με την 22χρονη Γιούλη Τάσσιου
Εξ' αρχής η πλευρά της Χρύσας Καρτέρη υποστήριζε ότι ο τραγουδιστής και εν διαστάσει σύζυγός της διατηρούσε δεσμό με την τότε 22χρονη παίκτρια του X Factor, Γιούλη Τάσσιου.
Μέχρι πρότινος η πλευρά του τραγουδιστή διέψευδε αυτούς τους ισχυρισμούς ωστόσο στο δικαστήριο που έγινε την περασμένη εβδομάδα ο αδελφός του και μάνατζερ του, Λορέντζο, επιβεβαίωσε πως ο Νίκος είχε δεσμό με τη Γιούλη. Τόνισε όμως ότι η αρχή της σχέσης τους έγινε ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από τη σύζυγό του, Χρύσα.
Λίγο μετά, συγγενικό πρόσωπο από την πλευρά της κ. Καρτέρη ισχυρίστηκε ότι ο δεσμός του Νίκου με τη Γιούλη άρχισε όταν ο πρώτος ήταν ακόμα με τη σύζυγό του. "Ο παράνομος δεσμός του Ν. Μακρόπουλου με τη Γ. Τάσσιου είχε ξεκινήσει όσο ήταν ακόμα με τη σύζυγό του", φέρεται να είπε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου του, η σχέση του τραγουδιστή με τη συνάδελφό του μαθεύτηκε όταν ο γιος τους ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. "Κανόνισε να πάει ο γιος μας στη Θεσσαλονίκη για να δει τον πατέρα του. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα λίγο μεγαλύτερη από εκείνον που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και ότι είναι η σχέση του", είπε στο δικαστήριο.
Η ίδια συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι συζούσε στο εξοχικό της οικογένειας που βρίσκεται στη Χαλκιδική. Μάλιστα, τα χαρτιά του διαζυγίου κατατέθηκαν από την πλευρά του Νίκου Μακρόπουλου όταν φωτογραφίες του με την Γιούλη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η σκηνή ζηλοτυπίας και η Νατάσα Θεοδωρίδου
Από την πλευρά του, ο Νίκος Μακρόπουλος ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά αναφέροντας μάλιστα και μια έντονη σκηνή ζηλοτυπίας όταν ο τραγουδιστής συνεργαζόταν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
"Είχα πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα σε έξαλλη κατάσταση μου πέταξε έξω από το σπίτι μας στις λάσπες του δρόμου όλα τα ρούχα μου, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου", είπε στο δικαστήριο η πλευρά του τραγουδιστή.
Στους ισχυρισμούς η άλλη πλευρά απάντησε πως όχι μόνο δε συνέβη κάτι τέτοιο αλλά η κ. Καρτέρη πήγε στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος.
"Σε καθημεριινή βάση αντιμετώπιζα κρίσεις αδικαιολόγητης οργής αναίτιας ζήλιας παρά το γεγονός ότι δεν της έδωσα αφορμή για το οτιδήποτε", συνέχισε η πλευρά του τραγουδιστή.
Ο "ελεύθερος γάμος" και η διατροφή ύψους 3.770 ευρώ
Αντίθετα, η πλευρά της κ. Καρτέρη ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι όταν μαθεύτηκε ο δεσμός του Νίκου Μακρόπουλου με την Γιούλη Τάσσιου αυτός της ζήτησε να έχουν έναν "ελεύθερο γάμο" κάτι που η ίδια δε δέχτηκε.
Στη δικαστική αίθουσα δεν βρέθηκε ούτε ο τραγουδιστής, ούτε η πρώην σύζυγός του αφού σε παλιότερες συναντήσεις τους μετά το χωρισμό οι τσακωμοί είναι έντονοι και εκτοξεύονται απειλές.
Οι δυο πλευρές θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες τον ερχόμενο μήνα όπου θα συζητηθεί η διατροφή που ζητά η πλευρά της κ. Καρτέρη και αγγίζει τα 3.770 ευρώ.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger