E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι χρεωνει στον δ/ντη της ΕΡΤ η Ντεπυ Γκολεμα;

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ερώτηση-καταγγελία στον υπουργό Τύπου απευθύνει μέσω της στήλης της «Μέχρι κεραίας», στη «Real News», η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ, Κώστα Σπυρόπουλο.
Όπως αναφέρει: «Γνωρίζει ο υπουργός Τύπου ότι ο γενικός δ/ντης της ΕΡΤ, ο Κώστας Σπυρόπουλος, πληρώνεται εδώ και τρία χρόνια 15.000 ευρώ κατ' έτος για σεμινάρια ντοκιμαντέρ που πωλεί στην ΕΡΤ μέσω της εταιρίας παραγωγής του. Το κόψιμο του φιλιού τον μάρανε. Το κόψιμο μιας αμοιβής ασυμβίβαστης με την ιδιότητα του ούτε που τον πείραξε.»

Και συνεχίζει: «Όπως προκύπτει από το έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας [ σημ. και δημοσιεύεται στην εφημερίδα] ο γενικός δ/ντής στην ΕΡΤ έχει στην κατοχή του μη κερδοσκοπική εταιρεία με τον τίτλο Story doc, η οποία εδώ και 3 χρόνια οργανώνει τρεις σταθμούς σεμιναρίων διεθνούς συμπαραγωγής – ξεκινά 15 Νοεμβρίου για φέτος- και η εταιρεία του εισπράττει 15.000 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε στις 27-04-2012 και η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του 2012... Όταν πήγαν να τον βρουν στο γραφείο του οι παραγωγοί ντοκιμαντέρ, τους είπε να μην ελπίζουν, γιατί η ΕΡΤ τώρα έχει ξένο πρόγραμμα...»



http://www.newsbomb.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger