E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 28 Οκτωβριου 2012

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αυτή η Κυριακή θα είναι κάπως κουραστική και αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Κριέ, αλλά με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα όλα. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να μιλήσεις σε άτομα, που μπορεί να σε εκνευρίζουν. Οι εντάσεις είναι χαρακτηριστικό της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Άρης από τον Τοξότη με το Δία από τους Διδύμους, αλλά μην πτοείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, για να περάσεις καλά πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι έχεις κατανόηση και τρυφερά συναισθήματα. Μην απομακρύνεσαι, γιατί δημιουργείς ένα κενό ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα προχωρήσει έτσι όπως θέλεις και πολλά θέματα θα μπουν σήμερα σε σειρά, που θα καθορίσει και το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου ενδέχεται να βγουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, αφού προκύπτουν έξοδα που δεν περιμένεις.







Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με πιο θετικό μάτι, αγαπητέ Ταύρε. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούρασή σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου, εκφράζοντας και οι δύο τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου μην χάνεις την αισιοδοξία και το χαμόγελό σου, γιατί όλο και κάτι ευχάριστο θα γίνει. Αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός και ευδιάθετος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις νέα προβλήματα να προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι ακόμα σε δύσκολη φάση. Βάλε ένα φρένο στα έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα είναι στα πάνω της, αγαπητέ Δίδυμε, και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα, που είχες αφήσει στην άκρη ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, αν δείξεις τρυφερότητα και ευαισθησία στον άνθρωπό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση η μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό από το μεσημέρι και μετά, είναι ευνοϊκή για να βγάλεις όλο σου το ρομαντισμό και να κερδίσεις το άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή πορεία και αυτό φαίνεται έντονα σήμερα, φίλε Δίδυμε, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη και να μην παρασυρθείς σε βιαστικές συμφωνίες και αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα ένας τομέας που σε απασχολεί, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και εδώ. Μην απελπίζεσαι.




Καρκίνος
22/6-22/7

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Κυριακή, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό και να σε ευνοεί, φίλε Καρκίνε. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα, που θα την απολαύσεις καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Αυτά που ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό κάνε υπομονή! Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τελευταία μία νέα γνωριμία, σήμερα μπορείς να περιμένεις όλα τα καλά να έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, αγαπητέ Καρκίνε, και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μην λησμονήσεις τα άτομα που σε έχουν βοηθήσει τις δύσκολες στιγμές σου και, αν χρειαστούν την βοήθειά σου, να βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να τους την ανταποδώσεις. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.





Λέων
23/7-23/8

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τη σημερινή Κυριακή μέσα σε ένα συναίσθημα έντασης, αγαπητέ Λέων, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη και το Δία. Κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου θα σε αναστατώσουν με κάποια προβλήματα και χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία, για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι καλό να κάνεις μια νέα αρχή σήμερα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πληγώνει από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα γίνεις ευτυχισμένος με τον άνθρωπό σου. Για όσους είστε μόνοι, η σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, μπορεί να φέρει στο κατώφλι σας έναν μεγάλο έρωτα. Μην του κλείσετε την πόρτα κατάμουτρα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε μια καλή μέρα, φίλε Λέων, και πολλά σχέδιά σου υλοποιούνται σιγά-σιγά. Αυτό που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις είναι τα έξοδα, που εξακολουθούν να έχουν αυξητική πορεία. Δείξε ώριμη στάση, φτιάξε ένα νέο πρόγραμμα και μείνε πιστός στην τήρησή του ό,τι και να γίνει.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου, αγαπητέ Παρθένε, και φυσικά το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο συμπαθητικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου λοιπόν και τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, ίσως νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί από τον άνθρωπό σου. Είναι στο χέρι σου όμως να κάνεις την κίνηση προς το μέρος του. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην την αφήνεις να ρίχνει την ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις συνθήκες που επικρατούν, για να περάσεις αυτήν την Κυριακή όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά ζητήματα, φίλε Παρθένε, απαιτούν προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις. Μην δώσεις λαβή για σχόλια και δράσε με διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη βοήθεια, για να μπουν πάλι σε ισορροπία.







Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή δυσλειτουργία, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Άρης από τον Τοξότη με το Δία από τους Διδύμους, θα σε κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρα γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες που ανακόπτουν την πορεία σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου, γίνε πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, έχεις σήμερα τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση, να δώσεις απαντήσεις σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις που περνάει η σχέση σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μη μένεις σπίτι σου. Δεν πρόκειται να προκύψει κάποια νέα γνωριμία, αν δεν ανοιχτείς σε νέες παρέες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να είσαι ανοιχτός στις επαφές και στα άτομα που θα κάνουν την είσοδό τους τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τακτοποίησε όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και μην αποσυντονίζεσαι από μικρές δυσκολίες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και συνεχώς προκύπτουν νέα έξοδα. Κάνε έναν προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν η βοήθεια που σου προσφέρουν είναι απλά να σε βγάλουν από το σπίτι σου για μια βόλτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή σήμερα, φίλε Σκορπιέ, και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου, κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον ή απλά με μια βραδινή έξοδο για διασκέδαση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, φρόντισε να συναντηθείς με αγαπημένους φίλους και άφησε το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται αρκετή προσοχή, αλλά να ξέρεις πως σήμερα θα υπάρχουν ευκαιρίες, για να λύσεις υποθέσεις που περιλαμβάνουν συμφωνίες και υπογραφές. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα διώξει ένα μέρος από το άγχος σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, αναπόφευκτες δουλειές και κάποιες συναντήσεις που σε αγχώνουν, φίλε Τοξότη. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Ίσως χρειαστεί να ζητήσεις και κάποια βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα. Διαφορετικά, με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιό σου και τον κυβερνήτη σου Δία από τους Διδύμους, παραμονεύουν κίνδυνοι και οριστικές ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, βελτιώνεται αισθητά και τα προβλήματα που σε απασχολούσαν, μοιάζουν μακρινά. Απόλαυσε σήμερα ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει ακόμη κοντά σου, αναπάντεχες γνωριμίες μπορεί να καταλήξουν σε έναν μεγάλο έρωτα. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού και να σε επηρεάζει θετικά, να είσαι έτοιμος για όλα απόψε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα έχουν πολύ τρέξιμο, αλλά η ομαδική δουλειά θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην λειτουργείς συγκεντρωτικά. Όσο για τα οικονομικά σου, θα προκύψουν ευκαιρίες που ίσως σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, σκέψου καλά πριν τις αποδεχτείς.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αυτή η Κυριακή δεν είναι και η πιο ξεκούραστη που θα μπορούσες να ζήσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες, για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, θα σου χαρίσει ερωτικές εκπλήξεις με πολύ καλή επικοινωνία και αυτή η ατμόσφαιρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να δείξεις το ενδιαφέρον σου, προς το άτομο που σου αρέσει. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, από το μεσημέρι και μετά, που θα έρθει να γλυκάνει τις επαφές και τις συναντήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, σου επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, όπου η επιτυχία των προσπαθειών σου θα φανεί ξεκάθαρα. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Όσο κρατάς τα έξοδα σε έλεγχο, όλα βαίνουν καλώς, όσο λοξοδρομείς τόσο περισσότερο αγχώνεσαι και ταλαιπωρείσαι.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Υδροχόε, δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και την επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι σε μια κρίσιμη φάση, όπου θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου πολύ ώριμα, πριν δώσεις απαντήσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες. Μην μένεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δείξε ψυχραιμία στη δουλειά σου και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, φίλε Υδροχόε. Η υπομονή θα σε ανταμείψει και σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου βαίνουν προς καλύτερες μέρες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις σήμερα πιθανές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους και μην ‘‘εκμεταλλεύεσαι’’ την ανεκτικότητα και την υπομονή τους.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Η συμπάθεια που εκπέμπεις, θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η καλή σου διάθεση είναι αυτή που δίνει ένα νέο αέρα στη σχέση σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Σου αξίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστείς τις συμφωνίες, που θα πέσουν στο τραπέζι. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα πολλά έξοδα και κυρίως τις προσωπικές αγορές.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger