E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ετοιμαζει νεο κομμα ο Κωστας Πρεκας

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012


Τις προηγούμενες δεκαετίες έγινε πασίγνωστος μέσα από τους κινηματογραφικούς και θεατρικούς του ρόλους.
Τα τελευταία όμως χρόνια έγινε περισσότερο γνωστός για τον αιρετικό και παθιασμένο τρόπο έκφρασης των πολιτικών του απόψεων. Ο Κώστας Πρέκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέο κόμμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και στην εκπομπή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Βίκυ Μιχαλονάκου. Σε ερώτηση της οικοδέσποινας εάν θα έκανε δικό του κόμμα, εκείνος αποκάλυψε:
Ναι και το λέω πρώτη φορά σε σένα, αποκλειστικό. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε εδώ και 2-3 μήνες στην πολιτική και θα φτιάξουμε ένα νέο κόμμα, δεν έχει σημασία το αν θα ηγηθώ αλλά το ύφος έδειχνε ότι σίγουρα θα έχει ηγετικό ρόλο.
Στη συνέχεια δήλωσε: Όπως ξέρεις ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη φορά το λέω κι αυτό και ντρέπομαι λόγω μετριοφροσύνης. Εγώ βοήθησα τον Σαμαρά να εκλεγεί πρωθυπουργός ... Κάποιοι όμως θα φύγουμε απ' τη Νέα Δημοκρατία και θα κάνουμε το δικό μας κόμμα.
Τέλος, ρωτήθηκε η άποψη του και για την Χρυσή Αυγή: Δεν είναι πατριωτική η στάση της και θα πρέπει ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μαζέψει τα χαλινάρια σε αυτά που κάνουν.
  
Πηγή: radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger