E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το Τριγωνο των Βερμουδων καταπιε την Ατλαντιδα μαζι με τις Σφιγγες και τις Πυραμιδες της [φωτο]

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012



Δύο Καναδοί επιστήμονες, οι οποίοι ηγούνται ερευνητικής ομάδας υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν στα ανοικτά της Κούβας την αρχαία πόλη της Ατλαντίδας, με τη βοήθεια υποβρύχιου ρομπότ, το οποίο επιβεβαίωσε με sonar φωτογραφίες την ύπαρξη ερειπίων μιας γιγαντιαίας πολιτείας στο βυθό του ωκεανού. Πώς όμως κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα;
Πεπεισμένο είναι το ζευγάρι μηχανολόγων Πολίν Ζαλίτζκι και Πολ Ουάινζβαϊγκ, ιδιοκτητών Καναδικής εταιρείας με την ονομασία Advanced Digital Communications, ότι οι πολυάριθμες σφίγγες, οι τουλάχιστον τέσσερις πυραμίδες και τα λοιπά οικοδομήματα που εντοπίστηκαν 700 περίπου μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού εντός του Τριγώνου των Βερμούδων ανήκουν στη θρυλική αρχαία μητρόπολη της Ατλαντίδας.
Η υπόθεση χρονολογείται από το 2001, οπότε και οι εν λόγω επιστήμονες είχαν ανακαλύψει μέσω της χρήσης τεχνολογιών εντοπισμού αντικειμένων με ηχητικά σήματα, γνωστών και ως τεχνολογιών sonar, την ύπαρξη ενός αστικού συμπλέγματος συμμετρικών γεωμετρικών λίθινων δομών, σε βάθος 700-750 μέτρων, το οποίο έμοιαζε να καλύπτει περί τα 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Εν συνεχεία, η ερευνητική ομάδα επέστρεψε στην τοποθεσία για τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών σε συνεργασία αυτή τη φορά με την κυβέρνηση της Κούβας, για να επιβεβαιώσει με τη βοήθεια υποβρύχιου ρομπότ την ύπαρξη πυραμίδων μεγαλύτερων από τις αντίστοιχες της Γκίζας, καθώς και άλλων κυκλικών λίθινων δομών, που κατά πάσα πιθανότητα αποτελούν μέρος αστικού κέντρου αρχαίας πολιτείας.
Ο εντοπισμός των ερειπίων ανάγεται στη δεκαετία του 1960, όταν ανακαλύφθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ επί προεδρίας Κένεντι κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων, όταν αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια κυριολεκτικά «έπεσαν πάνω» στα πυραμιδοειδή οικοδομήματα.
Οι Αμερικανοί αμέσως απαγόρευσαν την πρόσβαση στην τοποθεσία, θέτοντας τον υπό τον έλεγχό τους, ούτως ώστε να μην πέσει στα χέρια των Σοβιετικών.



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger