E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελενα Παπαριζου: Το who is who του νεου της συντροφου Ανδρεα και η ευτυχισμενη περιοδος που διανυει

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012


Ποιος είναι ο μελαχρινός άνδρας με τον οποίο η Έλενα δείπνησε πριν από λίγες μέρες. Η ευτυχισμένη περίοδος που διανύει παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές.

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου όπως δήλωσε η ίδια στο περιοδικό "ΟΚ!". Παρά τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, τους καυγάδες και τις οικονομικές απαιτήσεις του μάνατζερ η Έλενα περνά όμορφα.

"Παρόλο που η ζωή όλων μας έχει γίνει πολύ δύσκολη μπορώ να πω ότι περνάω μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου", είπε η τραγουδίστρια.

"Μαθαίνουμε όλοι να περνάμε με λιγότερα και να βρίσκουμε ευτυχία στα πιο απλά πράγματα. Ευτυχώς στην Ελλάδα στηριζόμαστε πολύ στις οικογένειές μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στα δύσκολα πάντως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί", συμπλήρωσε.
Το who is who του νέου της (;) συντρόφου

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα εθεάθη να δειπνεί σε εστιατόριο της Μυτιλήνης με έναν άνδρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τον Ανδρέας ηλικίας 42 ετών με τον όποιο η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό τους τελευταίους 6 μήνες.

Ο Ανδρέας είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα του είναι η διακριτικότητα.

Η Έλενα θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους αποφεύγει να μιλήσει για τη νέα (;) της σχέση.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger