E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

iPhone 5: Παρουσιαστηκε και εντυπωσιασε το νεο μελος της Apple!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012



Στο Yerba Buena Center of the Arts στην Καλιφόρνια ο CEO της Apple, Tim Cook παρουσίασε το iPhone 5!
To πολυαναμενόμενο νέο μέλος της οικογένειας της Apple είναι 18% λεπτότερο από το iPhone 4S, ζυγίζει 112 γραμμάρια δηλαδή είναι 20% πιο ελαφρύ από το iPhone 4S. Όσο για την οθόνη του είναι 4 ιντσών και διαθέτει ανάλυση 1136x640 και 16:9 aspect ratio. Για λόγους ευχρηστίας η Apple δήλωσε πως μεγάλωσε τη συσκευή. Επιπλέον η νέα συσκευή θα χρησιμοποιεί 326ppi Retina Display, ενώ θα έρχεται με Keynote, Pages, Numbers, iPhoto, iMovie και GarageBand.
To iPhone 5 σε ότι αφορά το wireless θα έχει υποστήριξη HSPA+, DC-HSDPA, LTE και η WiFi συνδεσιμότητα θα στηρίζεται σε 2.4ghz και 5ghz στα 802.11n.
Όσο για την μπαταρία του θα έχει την ικανότητα αντοχης 8 ωρών ομιλίας μέσω 3G, μέχρι 10 ώρες σε αναπαραγωγή βίντεο και 40 ώρες μουσικής. Η ανάλυση της κάμερας θα είναι λίγο καλύτερη από αυτή του iPhone 4S, αφού θα διαθέτει 8 megapixel sensor, 40% ταχύτερη φωτογράφηση λόγω της συνδρομής του Α6 chip. 
Tέλος, θα περιλαμβάνει λογισμικό iOS 6. Η παρουσίαση έγινε και ήταν τόσο πετυχημένη όσο περιμέναμε. Αυτό που έχει τώρα ενδιαφέρον είναι να δούμε τις πωλήσεις τις συσκευής.
Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει 5 Οκτώβρη.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger