E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

The Pirates! Band of Misfits

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012


Ο Pirate Captain (Hugh Grant) δεν είναι και ο πλέον ικανός των πειρατών. Αλλά δεν έχει σημασία. Μα, και το πλήρωμά του δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μάτσο ανεπρόκοπων. Ούτε αυτό όμως έχει σημασία. Γιατί ο Pirate Captain αρνείται να λιποψυχήσει μπροστά στα όποια εμπόδια και είναι προσηλωμένος σε ένα και μοναδικό στόχο: να νικήσει τους μεγάλους αντιπάλους του, τον Black Bellamy (Jeremy Piven) και την Cutlass Liz (Salma Hayek) στο δρόμο για το πολυπόθητο βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς! Ωστόσο, για κάθε πειρατή που έχει στο αίμα του την περιπέτεια ο δρόμος που τον περιμένει είναι μακρύς - από τις ακτές της Ματωμένης Θάλασσας ως το βικτωριανό Λονδίνο - και δύσκολος, έχοντας να αντιμετωπίσει μία διαβολική Βασίλισσα (Imelda Staunton) με την κουστωδία της κι έναν πανούργο νεαρό επιστήμονα (David Tennant).

Από τους παραγωγούς του «Chicken Run» και του «Wallace And Gromit» έρχεται μία τρελή πειρατική περιπέτεια γεμάτη από σπαρταριστές καταστάσεις και πάμπολλες σατιρικές αναφορές στις διάφορες ταινίες παρόμοιας θεματικής. Το «The Pirates! Band Of Misfits» έχει στόχο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη θαυματουργή τεχνική του claymation, τη στιγμή που δεν αγνοεί τις εμπορικές επιταγές του 3D. 

Στην καμπίνα του καπετάνιου βρίσκουμε τον Hugh Grant στον πρώτο animated ρόλο της καριέρας του. Η φωνή του έρχεται να... ξιφουλκήσει πρωτίστως με εκείνη της Salma Hayek, η οποία πήρε το σχετικό βάπτισμα του πυρός λίγους μήνες πριν με το «Puss In Boots». Το καλύτερο νέο για το «The Pirates! Band Of Misfits» όμως είναι πως το... τρελοκάραβο κατευθύνουν οι Peter Lord και Jeff Newitt, αμφότεροι μέλη της ομάδας που μας χάρισε τόσο το «Chicken Run» όσο και το ανελέητα ξεκαρδιστικό «Flushed Away». Το τελευταίο μάλιστα διέθετε επίσης σε αφθονία το υγρό στοιχείο και - από τη στιγμή που τα κατάφεραν τότε οι Lord και Newitt - έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν την επιτυχία. 

Να σημειώσουμε ότι παρά το "δυνατό" cast, το «The Pirates! Band Of Misfits» θα προβληθεί στην Ελλάδα μόνο σε μεταγλωττισμένη έκδοχή. Κρίμα!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger