E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Eva Longoria ειναι η Ωραια Κοιμωμενη. Βασικα, η Ωραια Γυμνη Κοιμωμενη

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012




Μια ολόγυμνη φωτογραφία της πρώην συζύγου Parker φιλοξενείται στο coffe-table book, Asleep at the Château. Δεν πρόκειται να το ξεφυλλίσεις παρακάτω.

Στα Alma Awards της προηγούμενης εβδομάδας, η Eva Longoria έριξε μια προειδοποιητική βολή φορώντας αυτό το αποκαλυπτικό μαύρο κάτι σαν φουστάνι:


Δεν ξέρουμε αν ο Tony Parker άκουσε έγκαιρα το μπαμ, αλλά μετά τη φωτογραφία της που φιλοξενείται στο coffe-table book του Jork Weismann, πιθανότατα έχασε την ακοή του από το ένα αυτί.

Ολόγυμνη και ξαπλωμένη σε ένα από τα κρεβάτια του θρυλικού ξενοδοχείου του Los Angeles, The Chateau Marmont, η Eva Longoria εκθέτει το μνημειακό πίσω μέρος του κορμιού της και οι παρουσίες των Orlando Bloom, Justin Theroux και Usher στο λεύκωμα κινδυνεύουν να περάσουν απαρατήρητες.

Σχετικά με το πώς διατηρεί το σώμα της σε τέτοια μουσειακή κατάσταση, η Eva έχει δηλώσει παλιότερα στο Look Magazine ότι γυμνάζεται σταθερά τα πρωινά, αρκεί να ξυπνήσει πριν τις 11. "Μισώ την άσκηση, κι έτσι πρέπει να το κάνω όσο είμαι ακόμα στον αυτόματο πιλότο".

Αυτές τις μέρες, η άλλοτε Νοικοκυρά σε Απόγνωση τρέχει με την προεκλογική καμπάνια του Barack Obama, ενώ μετά τον χωρισμό της με τον αδερφό της Penelope Cruz, αποκάλυψε στον Mario Lopez ότι βγαίνει με τον Mark Sanchez των New York Jets.

Ναι, η Eva έχει τεράστια αδυναμία στους αθλητές, τώρα θα το μάθεις;


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger