E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

τα ζωδια σημερα 25 Σεπτεμβριου 2012

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012



Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Υδροχόο προωθεί τις συλλογικές-ομαδικές δραστηριότητες, αναδεικνύοντας παράλληλα τα δυνατά ή αδύνατα σημεία μιας φιλίας. Κατάλληλη ημέρα για πνευματικές αναζητήσεις και ασυνήθιστες ή πρωτοποριακές επιλογές.
25_sep_1 



«Επιδιώκοντας καινούργιους στόχους»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου έχετε την τάση να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Συλλογικές δραστηριότητες και απρόσμενες καταστάσεις θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα νιώθετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη όσον αφορά σε αισθηματικά ζητήματα ενώ πολλοί θα έχετε κάποιοι επιτυχία σε ένα φλερτ. Οι γεννημένοι του 1971 θα συνάψετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία.

«Ανάγκη για διάκριση»
Η επαγγελματική ζωή αποτελεί σήμερα το άλφα και το ωμέγα, καθώς υπάρχει έντονη η ανάγκη να ξεχωρίσετε και να κάνετε κάτι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας ομάδας ανθρώπων. Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο έχετε την τάση να γίνετε πιο στοργικοί και ζεστοί απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σας. Πολλοί θα βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε νέα ξεκινήματα. Οι γεννημένοι του 1959 θα χρειαστεί να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα δείξετε ότι διαφωνείτε.

«Ελευθερία κινήσεων»
Σήμερα, ένας αέρας ανανέωσης πνέει τόσο στον τομέα της επικοινωνίας όσο και σε αυτόν των ιδεών και των γνώσεων. Πολλοί θα έχετε τύχη σε θέματα που σχετίζονται με κοινωνική δικτύωση, εκπαίδευση και εξωτερικό ενώ γενικότερα σε θέματα δημοσίων σχέσεων... δεν παίζεστε. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Ζυγό το σύμπαν σας καλεί να γνωρίσετε τις χαρές της συντροφικότητας και της ερωτικής ζωής. Οι γεννημένοι του 1978 θα δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε επαγγελματικά θέματα.

«Εσωτερικές αλλαγές»
Ξαφνικά γεγονότα σας βάζουν στη διαδικασία της ενδοσκόπησης και της εσωτερικής έρευνας. Ίσως εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις για ένα αισθηματικό ή οικονομικό ζήτημα και δείξετε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που οι άλλοι έχουν συνηθίσει. Κάποιοι οικονομικοί στόχοι υλοποιούνται ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε ψώνια για να αναδείξετε την εμφάνισή σας. Οι γεννημένοι του 1972 θα παλαντζάρετε όσον αφορά σε μια οικογενειακή υπόθεση.

«Θα τη δείτε αλλιώς»
Οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν ακολουθούν την πεπατημένη, καθώς οι ιδιαίτερες συνθήκες που τις περιβάλλουν σας ωθούν να βρείτε εναλλακτικούς δρόμους. Ένας νέος κύκλος ξεκινά σχετικός με ζητήματα μάθησης και διδασκαλίας ενώ πολλοί ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα συμβάλλει στην καλυτέρευση των οικονομικών σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε κάποιο ταξίδι.

«Στην υπηρεσία της ανθρωπότητας»
Σήμερα, έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε στο χώρο της δουλειάς και συνάμα να διαφοροποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ενώ μαζί με άλλους θα εργαστείτε για ένα κοινό σκοπό. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με την προϋπόθεση ότι δείχνετε διάθεση συνεργασίας. Οι γεννημένοι του 1985 θα βάλετε «πιπέρι» στο στόμα κάποιων.

«Θα ξεχωρίσετε»
Η σημερινή μέρα είναι εκπληκτική για να συμμετάσχετε σε ευχάριστες δραστηριότητες ενώ πολλοί από εσάς θα αφήσετε τους άλλους άφωνους με τη δημιουργικότητά σας. Πιθανόν να φλερτάρετε με κάποιο πρόσωπο που διακρίνετε κάτι ξεχωριστό ή ασυνήθιστο πάνω του. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δείχνετε προσωπικό ενδιαφέρον για ένα συλλογικό θέμα και συνάμα μεγαλύτερη διάθεση για φιλικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1964 θα γοητεύσετε με το λόγο σας.

«Διαφορετική προσέγγιση»
Σήμερα, χρησιμοποιείτε τη διανόησή σας για να επιλύσετε κάποιο οικογενειακό ζήτημα το οποίο απαιτεί μια μη κοινότυπη λύση. Οι καινοτομίες και οι «προχωρημένες» ιδέες σας θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Ο δυναμισμός που δείχνετε σε επαγγελματικές υποθέσεις αποδεικνύεται το κλειδί της επιτυχίας σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα θελήσετε να κρατήσετε μυστικές κάποιες συζητήσεις.

«Άλλος δρόμος»
Σε πολλά ζητήματα θα αλλάξετε γνώμη και πιθανόν να ακολουθήσετε απόψεις που δεν συμβαδίζουν με τη κοινή λογική. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε πρόσωπα που υπάρχει ένα κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο ενώ κάποιοι θα ασχοληθείτε με τεχνολογικά ζητήματα. Σε θέματα δουλειάς, ανοίγονται προοπτικές ενώ κάποια επιτυχή αποτελέσματα θα οφείλονται στις καλές δημόσιες σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1989 θα πάρετε πρωτοβουλίες που δεν θα κοινοποιήσετε.

«Υλική ανεξαρτησία»
Έχετε έντονα την ανάγκη να νιώθετε ασφαλείς και να είστε σίγουροι για κάθε βήμα σας. Αν και θα δοκιμάσετε μια νέα συνταγή σε συναισθηματικά ζητήματα, θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Η οικονομική ζωή σας δίνει χαρά ενώ σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε κάποια παρελθοντικά σφάλματα. Μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρει μια ακόμη αναγνώριση. Οι γεννημένοι του 1977 θα μπείτε στον πειρασμό μιας παράλληλης σχέσης.

«Προσωπικό όραμα»
Το μυαλό σας είναι το δυνατό σας χαρτί και συνάμα το κλειδί της επιτυχίας σας. Στους κόλπους μιας ομάδας θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε γιατί, ακόμα και εάν οι άλλοι σας αντιγράφουν, εσείς πάντα έχετε κάτι καινούργιο να δώσετε. Οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν σημάδια καλυτέρευσης ενώ μια νέα γνωριμία μπορεί να σας οδηγήσει στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Οι γεννημένοι του 1961 θα ανοίξετε πόρτα με το εξωτερικό.

«Ο τολμών νικά»
Μέσα από απρόσμενα γεγονότα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να αξιοποιήσετε με πρωτότυπο τρόπο τη φαντασία και τη διαίσθησή σας. Η ρομαντική σας διάθεση αναζωπυρώνει τη φλόγα της σχέσης σας ενώ κάποιοι από εσάς θα διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει από έναν πρώην σύντροφο. Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά θέματα σπιτιού, φιλοξενίας και καινούργιων ανοιγμάτων. Οι γεννημένοι του 1978 θα έχετε βοήθεια από αδέρφια και προσφιλή πρόσωπα.


Πηγή: http://www.astrology.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger