E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Ολυμπιακος στην Brooks Brothers!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012


Εξαιρετικά κομψοί, με διάθεση για αστεία και πειράγματα αλλά με το μυαλό τους σε Ατρόμητο και Άρσεναλ εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων στο νέο κατάστημα της εταιρίας που χορηγεί φέτος την εξωαγωνιστική εμφάνισή τους, στο κέντρο της Αθήνας.
«Κάνιο, είσαι μοντέλο και προφέσορας!», πείραξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας,Σάββας Θεοδωρίδης στον Αργεντινό Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος χαμογέλασε πλατιά και κούμπωσε το σακάκι ενώ ο Μοντέστο προτίμησε να ρίξει μια ματιά στον νέο κατάλογο του χορηγού τους…
Τους παίκτες των νταμπλούχων καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος της «Brooks Brothers», Κώστας Τσουβελάκης, ο οποίος τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στη νέα αγωνιστική σεζόν: «Καλωσορίζουμε τον Ολυμπιακό στην οικογένεια της Brooks Brothers, μία εταιρία που βρίσκεται στον χώρο της ένδυσης εδώ και 200 χρόνια.Είμαστε χαρούμενοι που θα ντύνουμε από εδώ και πέρα τον πρωταθλητή Ελλάδας την περασμένη σεζόν και ευχόμαστε και φέτος να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και ευελπιστούμε ότι τα νέα κοστούμια που θα φορούν, θα δώσουν άλλο στυλ στα ταξίδια της ομάδας. Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να είστε πάντα γεροί».
Οι παίκτες βέβαια είχαν το μυαλό τους και στο γήπεδο, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση ως μέλος του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».
Με πολύ καλή διάθεση τα έλεγαν μεταξύ τους Κάρολ, Μανωλάς και Κοντρέρας ενώ αργότερα Μανωλάς και Megyeri αστειεύονταν διαλέγοντας γραβάτες.
 O Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Brooks Brothers, παραδίδει στον Ariel Ibagaza την κάρτα μέλους του Brooks Brothers VIP Club.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger