E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 30 Σεπτεμβριου 2012

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, φίλε Κριέ, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα. Η επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές και καλές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, ίσως προκύψουν μερικά προβλήματα στη ζωή του συντρόφου σου και πρέπει να τους δώσεις την ανάλογη σημασία, για να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Φρόντισε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση. Για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Κινήσου συγκρατημένα, μην κάνεις περιττές αγορές και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.








Ταύρος
21/4-20/5
Φρόντισε σήμερα να βάλεις προγραμματισμό, αγαπητέ Ταύρε, και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι Ταύρος, και με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Κριό και να σε ευνοεί, πολλά πράγματα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις βρει, μην διστάσεις να αποδεχτείς τώρα μία πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε του την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να τα πας και καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σε όλες τις συναλλαγές να προσέχεις και μην κάνεις βιαστικές κίνησεις.







Δίδυμοι
21/5-21/6

Από σήμερα θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, αγαπητέ Δίδυμε. Ευκαιρία να δεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι. Μην καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και, με αντικειμενική κρίση, κυνήγησε τις πιο συμφέρουσες για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, φρόντισε να μην μεταφέρεις την αγχωμένη σου διάθεση μέσα στο σπίτι. Μην εκδηλώσεις τους προβληματισμούς που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου στο σύντροφό σου και ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, που θα σας φτιάξει την διάθεση και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, μην διστάσεις να ομολογήσεις το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και παράλληλα να κάνεις μία προσπάθεια για να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Σε καμία περίπτωση μην κάνεις περιττά έξοδα.







Καρκίνος
22/6-22/7

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Κάποιες κρυμμένες αλήθειες που θα βγουν στο φως, καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα και να μην παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Ο σύντροφός σου σε κατανοεί και συμπαραστέκεται στους προβληματισμούς και στις ανησυχίες σου και εσύ νιώθεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην το βάζεις κάτω και διεκδίκησε με όσους δυνατούς τρόπους διαθέτεις το δικαίωμα σου στον έρωτα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Καρκίνε, και το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα, αλλά να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, φίλε Λέων, και ενώ η τύχη θα είναι με το μέρος σου, εσύ μάλλον θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μην μένεις σε αρνητικές εμπειρίες και απόκτησε μία πιο θετική και αισιόδοξη ματιά στα γεγονότα… για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, αγαπητέ Λέων, με άλλες καταστάσεις και μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πέρνα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς, παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους. Η διάθεσή σου σίγουρα θα ανανεωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν, αλλά πρέπει να είσαι συγκρατημένος και μετρημένος στις κινήσεις σου. Πρέπει επίσης να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.







Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, φίλε Παρθένε, γιατί η πολλή ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Επαφές και γνωριμίες θα τονώσουν την εικόνα σου και τις δημόσιες σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Πανσέληνος σήμερα από το ζώδιο του Κριού θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, αγαπητέ Παρθένε, και θα περνάς πολύ καλά στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, συνέχισε έτσι και πολύ γρήγορα και από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεθείς δεσμευμένος και ευτυχισμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου ξημερώνει μία ημέρα, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αν είσαι Παρθένος. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές και συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου.








Ζυγός
23/9-22/10

Ημέρα που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις πως νιώθεις σε αγαπημένα άτομα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Θα δεις πολλές καταστάσεις, που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις. Μόνο μην ξεχνάς αυτή την περίοδο, πως η λέξη κλειδί για σένα είναι χαλαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Μπορείς να το κάνεις και στο τέλος θα έχεις ικανοποίηση από τις καλές εξελίξεις. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που θα σε ανανεώσει, αρκεί να ξεχάσεις μια καλή το παρελθόν και τις αναμνήσεις του και να βάλεις πλώρη για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις όπως επιθυμείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις, αλλά και πάλι δεν θα είναι ικανές να σου εξασφαλίσουν πολύ μεγαλύτερα έσοδα από αυτά που έχεις.








Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα κάνε τον απολογισμό σου και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με οικογενειακά θέματα, γιατί διανύεις μία περίοδο, που με λίγη περισσότερη προσπάθεια από την μεριά σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρα σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός. Με τις καλές επιρροές της Πανσελήνου από τον Κριό, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη σχέση σου προς το καλύτερο. Κι αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα έρθει να αλλάξει τη ζωή σου, πρέπει να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις ελκυστικότερος. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να το βρεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που πρέπει να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.








Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, προσπάθησε σήμερα να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σου περιβάλλον δεν αλλάζουν και πρέπει να τους αποδεχτείς όπως είναι, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι σε τέτοιες διαδικασίες και ξοδεύεις τον χρόνο σου και τις αντοχές σου αλόγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε να μιλήσεις με ηρεμία στο σύντροφό σου, ώστε να λυθούν όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να πάει και η σχέση σου καλύτερα. Και εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά μην κάθεσαι καθόλου, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου και πρέπει να τον ανακαλύψεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Δρομολόγησε τα σχέδιά σου, αλλά πρόσεξε να μην αμελήσεις τις καθημερινές ευθύνες σου. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πολλά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Πανσέληνος από τον Κριό, θα περάσεις ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, βγες έξω και διασκέδασε. Μπορείς να ενδώσεις στα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν, χωρίς αναστολές και ανασφάλειες. Όλο και κάτι καλό θα προκύψει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις.







Υδροχόος
20/1-19/2

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που προτίθεσαι να κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στεναχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και θα ξεπεραστούν εύκολα. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Κριού, αυξάνει τον ερωτισμό σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές, για να γίνει ακόμη καλύτερη η σχέση σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Υδροχόος, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα έρθει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Υδροχόε, η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.








Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ, μιας και θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και άφησε τους δικούς σου ανθρώπους να σταθούν πλάι σου και να σε βοηθήσουν. Μοιράσου τις χαρές, αλλά και τις ανησυχίες σου, και θα ανακαλύψεις ότι οι έγνοιες γίνονται μικρότερες, όταν τις αντιμετωπίζεις με παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και καλό είναι να την αποδεχτείτε και να μην αφήσετε τους φόβους σας να σας κυριεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, φίλε Ιχθύ, αλλά δεν πρέπει να σε κυριεύει και να ελέγχει την σκέψη σου. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν λίγο, λόγω της κίνησης του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, που θα έχουν επιτυχία.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger