E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελληνας εφοπλιστης εφαγε κλωτσιες μπροστα στην ερωμενη του!!!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012


Ο… άτακτος και ζωηρός μεσήλικας πλοιοκτήτης που εγκατέλειψε την οικογένειά του για τα μάτια της 28χρονης γραμματέας του είχε μία ακόμη δυσάρεστη εμπειρία προχθές έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Μετά από τα ανεξίτηλα σημάδια στο πρόσωπο που του άφησε ο καυγάς με την παράνομη ερωμένη του στη Μύκονο, «φουσκωτοί» τού έστησαν μια βίαιη ενέδρα και τον γρονθοκόπησαν με αγριότητα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. «Γιατί μιλάς πολύ», φέρεται να του είπαν οι άγνωστοι άντρες μετά το περιστατικό, που θύμιζε μαφιόζικο προειδοποιητικό χτύπημα. Παντρεμένος εφοπλιστής με δύο παιδιά πρόσφατα θυσίασε τον πολύχρονο γάμο του για τα μάτια της 28χρονης ερωμένης του και το ροζ σκάνδαλο δεν άργησε να θορυβήσει την ήσυχη γειτονιά των βορείων προαστίων. Η σεμνή και αυστηρή –όσο και ελκυστική– μελαχρινή γραμματέας είχε από καιρό ρίξει τα «δίχτυα» της στον πολύ στιλάτο και ερωτεύσιμο (αλλά ηλικιακά πολύ ώριμο) εφοπλιστή. Εκείνος από τον πολύχρονο γάμο του έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενώ ζούσε σε μια αριστοκρατική συνοικία των βορείων προαστίων. Τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του βρίσκονται στον Πειραιά και το όνομά του είχε συζητηθεί όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με ένα δεξαμενόπλοιό του που έπλεε σε διεθνή ύδατα κοντά στην Αφρική. Ο παντρεμένος εφοπλιστής διαθέτει σκάφος 35 μέτρων, ενώ αγαπημένη ασχολία του είναι η συλλογή αυτοκινήτων, αφού στο υπόγειο πάρκινγκ της βίλας του έχει σταθμευμένα τέσσερα σπάνια τετράτροχα. Έχει, μάλιστα, μια ιδιαίτερη αδυναμία στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, με προτίμηση στην Audi. Πρόσφατα είχε χαρίσει ένα πανάκριβο σπορ όχημα της συγκεκριμένης μάρκας στην παράνομη σύντροφό του, η οποία ξαφνιάστηκε ευχάριστα από αυτή τη γενναιόδωρη πράξη του.
Το μπλόκο στην καρδιά της Αθήνας

Δεν πρόλαβε να συνέλθει από τα χαστούκια που τον… φιλοδώρησε η ερωμένη του στη Μύκονο και η επιστροφή του στην πρωτεύουσα τού επεφύλαξε μία ακόμη οδυνηρή έκπληξη. Με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του ο εφοπλιστής κατευθυνόταν προς ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τη συνοδεία της νεαρής γραμματέα του. Μόλις πάρκαρε και ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί, τον περίμενε μια δυσάρεστη εμπειρία. Δεν πρόλαβε να πατήσει τα πόδια του στο έδαφος, όταν τον πλησίασαν απειλητικά δύο άγνωστοι γεροδεμένοι άντρες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν ασταμάτητα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Σαστισμένος ο μεσήλικας πλοιοκτήτης, προσπαθούσε μάταια να καλυφθεί από τα απανωτά χτυπήματα. Η μελαχρινή συνοδός του παρακολουθούσε άναυδη τη βίαιη σκηνή που διαδραματιζόταν μπροστά στα έντρομα μάτια της. «Γιατί μιλάς πολύ», του φώναξε ένας από τους «φουσκωτούς» μόλις ολοκλήρωσαν την «αποστολή» τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «συνταξιούχος» πλοιοκτήτης το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει θίξει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και έχει μπει για τα καλά στο μάτι ισχυρού άντρα της ναυτιλίας. Για κακή του τύχη, παρά τις προειδοποιήσεις, δεν τον συνόδευαν σε αυτό το ραντεβού στο ξενοδοχείο οι δύο σωματοφύλακες που είχε προσλάβει όταν είχε «μυριστεί» τον κίνδυνο. Είναι τόσο μεγάλος πλέον ο φόβος του, σε σημείο που να μην πλησιάζει ούτε το επιβλητικό σκάφος του που είναι δεμένο σε μαρίνα των νοτίων προαστίων. Μάλιστα, κάποιοι τον είχαν προειδοποιήσει πρόσφατα ότι πρέπει να είναι προσεκτικός στις επιχειρηματικές κινήσεις του και να… μιλάει λιγότερο.

Η επίθεση της ερωμένης του στη Μύκονο

Ο μεσήλικας ιδιοκτήτης δεκάδων off shore (υπεράκτιων) εταιρειών πριν περίπου ένα μήνα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και από την παράνομη ερωμένη του. Έκανε τότε το μοιραίο λάθος να επιτρέψει στη φιλενάδα νιόπαντρου(!) φίλου του να κολυμπήσει τόπλες στην πισίνα της βίλας του, με αποτέλεσμα την έκρηξη ζήλιας της παράνομης συντρόφου του. Οι φωνές και τα κοσμητικά επίθετα δονούσαν την ήρεμη ατμόσφαιρα της υπερπολυτελούς έπαυλης, που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία της Μυκόνου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο «συνταξιούχος» καραβοκύρης έβγαινε στον κήπο με μώλωπες στο πρόσωπό του.


Πηγή Vima on line

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger