E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σουπερ προταση του Ολυμπιακου στον Τοροσιδη

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Οι Ιταλοί γράφουν για ενδιαφέρον της Ρόμα και της Νάπολι για Τοροσίδη, όμως ο Ολυμπιακός κάνει ρελάνς και με εξαιρετική πρόταση δείχνει πως θέλει να κρατήσει τον αρχηγό της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα ποσά.

 

Για άλλο ένα καλοκαίρι το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη απασχόλησε το ρεπορτάζ ξένων συλλόγων, όμως όπως φαίνεται θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τον οποίον έδειξαν ενδιαφέρον οι Ρόμα και Νάπολι, έχει στα χέρια του μια συμφέρουσα πρόταση από την ομάδα του Πειραιά και άπαντες περιμένουν την απάντηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν 2.500.000 ευρώ στον διεθνή αμυντικό για τριετές συμβόλαιο, φτάνοντας στις απολαβές του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Αν τελικά ο "Τόρο" απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες (η απάντησή του αναμένεται την επόμενη εβδομάδα) τότε θα πάρει την πρώτη του χρονιά 750.000 ευρώ, τη δεύτερη 850.000 ευρώ και την τρίτη 950.000 ευρώ! Όχι και μικρό ποσό, αν αναλογιστεί κανείς τα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν δείχνουν εμπράκτως την επιθυμία τους να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον αρχηγό της ομάδας και φυσικά δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς χρήματα.

Να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο που ισχύει αυτή τη στιγμή για τον Τοροσίδη τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι κι αν τελικά δεν αποδεχτεί τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού, μπορεί να φύγει χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

sport24.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger