E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θετικα δημοσιευματα για ελληνικο γκραν πρι στη Φορμουλα 1

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η είδηση περί επανόδου του γκραν πρι της Τουρκίας στο καλαντάρι της Φόρμουλα 1, συνοδεύεται από την είδηση ότι και ένα ελληνικό γκραν πρι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η ιστοσελίδα "autoevolution.com" έχει φιλοξενεί ρεπορτάζ για το τουρκικό γκραν πρι της Φόρμουλα 1 και συγχρόνως αναφέρεται στην ελληνική ιδέα για την διεξαγωγή ενός αγώνα στην Ελλάδα. Η αναφορά έχει να κάνει με την πρόταση για ένα γκραν πρι στους δρόμους του Πειραιά.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά:
« Το τουρκικό γκραν πρι της Φόρμουλα 1, το οποίο πραγματοποιείται στην πίστα της Κωνσταντινούπολης η οποία έχει σχεδιασθεί από τον Herman Tilke, ήταν ένας απολαυστικός αγώνας για τους οδηγούς. Το γκραν πρι περιλαμβανόταν στο καλαντάρι της Φ1 από το 2005 έως το 2011, ενώ εφέτος δεν έγινε λόγω της απουσίας θεατών.

Τώρα, όμως, ο Μπέρνι Εκλεστόουν δήλωσε ότι οι ομάδες, καθώς και η FIA, θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή του αγώνα στην Τουρκία. Δήλωσε συγκεκριμένα ότι «αν μπορούμε να λύσουμε  πρόβλημα που προέρχεται από την έλλειψη θεατών, η Τουρκία μπορεί να επιστρέψει στο στην Φ1».

 Επιπλέον, μαζί με την Τουρκία, η Ελλάδα θα μπορούσε επίσης να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο της Φ1, με ό, τι ακούγεται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την διεξαγωγή ενός αγώνα στους δρόμους της Αθήνας».

Και καταλήγει το δημοσίευμα: 
«Οι Έλληνες θα ωφεληθούν πολύ από μια τέτοια εξέλιξη, αφού ένας αγώνας της Φ1 θα επιτρέψει την εισροή χρημάτων και την προσέλκυση τουριστών και θα  τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να ανακάμψουν από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν». 

news247.gr
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger